Βράβευση στον Διαγωνισμό Δημιουργίας

Αγαπητοί γονείς,

Στα πλαίσια της συμμετοχής του σχολείου μας σε διαγωνισμούς, σύμφωνα με το σχέδιο δράσης που έχουμε εκπονήσει ως σύλλογος διδασκόντων, με στόχο την καλλιέργεια θετικής εικόνας του εαυτού (των μαθητών μας), την συνεργασία με άλλους για επίτευξη κοινού στόχου και την ενεργό συμμετοχή των παιδιών σε δράσεις για την οικολογία και την βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου μας, έχουμε να σας ανακοινώσουμε ότι:

Στον Μεγάλο Σχολικό Διαγωνισμό Δημιουργίας 2021-2022  της εταιρείας FILA HELLAS, με τίτλο «Δημιουργούμε για την ισότητα και την διαφορετικότητα», ο οποίος ήταν η πρώτη απόπειρα των παιδιών να λάβουν μέρος τον Δεκέμβριο 2021, το Β’ Τμήμα του σχολείου μας με τις εκπαιδευτικούς Αντωνία Δάγλα & Έλενα Ρέπουλη, απέσπασε το 2ο Βραβείο μέσα από συμμετοχές δημοτικών και νηπιαγωγείων απ’ όλη την Ελλάδα! Το βραβείο σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, αφορά σε σχολικά είδη της εταιρείας για την τάξη, αξίας 500€! Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα αναρτηθεί στις αρχές Μαρτίου και στα Social Media της εταιρείας.

Πέρα από την ικανοποίηση, υπερηφάνεια και απεριόριστη χαρά για το αποτέλεσμα που κατέκτησαν οι μικροί μας μαθητές, το βραβείο θα αποτελέσει και μια σημαντική βοήθεια για το υπόλοιπο της σχολικής χρονιάς, ως προς το υλικό που αξιοποιούμε στο νηπιαγωγείο (μαρκαδόρους, τέμπερες, ξυλομπογιές, νερομπογιές).

Να σημειώσουμε ότι παρόλο που το Β’ Τμήμα έλαβε το βραβείο, στον διαγωνισμό συμμετείχαν και το Α’ & Γ’ Τμήμα του σχολείου μας με εξίσου αξιόλογα έργα!! Την ενημέρωση για την επιβράβευση, το νικητήριο έργο, καθώς και τις συμμετοχές των Α’ & Γ’ τμημάτων, μπορείτε να τις δείτε παρακάτω.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που συνεργάστηκαν μαζί μας και που δέχθηκαν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, δίνοντας την έγκρισή τους να δημοσιοποιηθούν τα έργα χωρίς απαίτηση ως προς τα πνευματικά δικαιώματα. Να δώσουμε πολλά-πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την σημαντική προσπάθειά τους αλλά και το ταλέντο τους! Μπράβο σας!

Ο σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Νηπιαγωγείου Ν. Ερυθραίας

Το ενημερωτικό μήνυμα για την βράβευσή μας

2ο βραβείο στο διαγωνισμό GIOTTO 1

Ο ιστότοπος της εταιρείας: https://www.fila-giotto.gr/index.php/el/contest  (πατήστε την επιλογή ΝΙΚΗΤΕΣ)

Το νικητήριο έργο: 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ με τίτλο: «Όλοι μαζί, ίσοι και διαφορετικοί»

2o Nipiagwgeio Neas Erythraias B TMHMA

 

Το έργο συμμετοχής του Α’ Τμήματος με τίτλο: «Τέχνη και διαφορετικότητα-Ζωγραφίζοντας το πρόσωπο»

Doc2 page 0001

Το έργο συμμετοχής του Γ’ Τμήματος με τίτλο: «Το σεντόνι της Ισότητας και της Διαφορετικότητας»

To sentoni tis isotitas kai tis diaforetikotitas

1 σχόλιο στο “Βράβευση στον Διαγωνισμό Δημιουργίας

Τα σχόλια είναι κλειστά.