ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΣΚ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 11 & 12/12

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ SANTA CLAUS KINGDOM MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ: Το Παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom έχει τα πάντα και… ακόμη πιο πολλά! Για δεύτερη χρονιά το Παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom επεκτείνεται και στους εξωτερικούς χώρους του MEC Παιανίας για να χωρέσει όλη τη Μαγεία και τη Χαρά του κόσμου! Ένας μαγικός Χριστουγεννιάτικος κόσμος για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά με παιχνίδια, εργαστήρια, μικρές παραστάσεις και ό,τι άλλο φανταστείς. Ενημερωθείτε από το σύνδεσμο: https://www.culturenow.gr/santa-claus-kingdom-to-pagomeno-vasileio-anoigei-gia-9i-xronia-tis-pyles-toy/  (από 4/12 έως και 6/1/2021)

Χριστούγεννα στο ΚΠΙΣΝ: Φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος (8/12/2021). Κάντε τη χειμωνιάτικη βόλτα σας στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, στην ονειρική ατμόσφαιρα του Θόλου, του Ξέφωτου, του Πευκώνα και των Φυτεμένων Δωμάτων, ανακαλύψτε την ελευθερία του παιχνιδιού για όλες τις ηλικίες και εξερευνήστε τα όρια μεταξύ φωτός, χρωμάτων και κίνησης. Ακολουθήστε τις φωτεινές διαδρομές του εμπνευσμένου από τη φυσική συμμετρία Aqueous της Jen Lewin στο Ξέφωτο. Παίξτε με τις διαδραστικές πλατφόρμες του, που είναι σχεδιασμένες για να ανιχνεύουν τις ανθρώπινες κινήσεις. Δείτε αναλυτικά εδώ: https://www.culturenow.gr/xristoygenna-sto-kpisn-foteines-egkastaseis-sto-parko-stayros-niarxos/ (ΔΩΡΕΑΝ)

Ο πρίγκιπας Λεμόνης επιστρέφει στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη: ο Θέατρο του Βορρά παρουσιάζει το αγαπημένο μουσικό παραμύθι του Γιώργου Σακελλαρίδη «Ο πρίγκιπας Λεμόνης». Μια διαδραστική παράσταση, με τα πολυαγαπημένα τραγούδια του Πρίγκιπα Λεμόνη! Τα παιδιά, γνωρίζουν από κοντά το Λεμόνη και την Κρεμμύδω που μιλούν για τη δύναμη της αγάπης! Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.culturenow.gr/o-prigkipas-lemonis-epistrefei-sto-theatro-katia-dandoylaki/  Κυριακή 12/12/2021 11:00 και 13:30

Καλό Σαββατοκύριακο!