ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ GIOTTO

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

Οι μικροί μαθητές/τριες θα έχουν την ευκαιρία την φετινή χρονιά να συμμετέχουν σε διάφορους διαγωνισμούς με στόχο την ανάπτυξη την συνεργασίας,της ευγενής άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού.

1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Ξεκινάμε με τον διαγωνισμό της Giotto ”  Μαζί δημιουργούμε για την ισότητα και τη διαφορετικότητα, χρωματίζοντας με τα χρώματα του δέρματος! Πληροφορίες για τον διαγωνισμό θα βρείτε εδώ

Τα βραβεία έχουν ως εξής: 3 νικητές του διαγωνισμού, που ορίστηκαν από την κριτική
επιτροπή:
-1ο Βραβείο: πολλά σχολικά είδη ζωγραφικής για την τάξη αξίας 700€
-2ο Βραβείο: πολλά σχολικά είδη ζωγραφικής για την τάξη αξίας 500€
-3o βραβείο: πολλά σχολικά είδη ζωγραφικής για την τάξη αξίας 300€

Για το Α’ και Γ’ τμήμα η συμμετοχή του παιδιού σε αυτον τον διαγωνισμό θα υλοποιηθεί με την δική σας βοήθεια. Στα πλαίσια του ημερήσιου σας προγράμματος μαζί με το παιδί θα χρειαστεί να κατασκευάσετε κάτι, να παράγετε δηλαδή ενα έργο σε συνεργασία με το παιδί σύμφωνα με τις υποδείξεις των εκπαιδευτικών των τάξεων.

Για το Β’τμήμα η συμμετοχή στον διαγωνισμό θα υπολοιηθεί στα πλαίσια της τάξης.

Αφουγκραστείτε τις ιδέες των παιδιών σας, βάλτε την φαντασία σας και το μεράκι σας  να δουλέψει, εμπιστευτείτε την φαντασία των παιδιών σας και ελάτε να συμμετέχουμε όλοι σε αυτον τον διαγωνισμό. Γονείς και μαθητές δουλεύοντας μαζί δημιουργικά καλλιεργώντας παράλληλα την αξία και την σπουδαιότητα στα παιδιά της συμμετοχής σε ενα σχολικό διαγωνισμό με στόχο την καλή προσμονή του αποτελέσματος. Είτε κερδίσουμε είτε όχι θα έχουμε απολαύσει όλοι το ταξίδι….Το ταξίδι στην αξία της ομορφιάς της συνύπαρξης και του σεβασμού του διαφορετικού άλλου.

Το αποτέλεσμα θα μας αποζημιώσει όλους !