Αφού δουλέψαμε τη θεματική της “ελιάς”, με συλλογή, επεξεργασία και μύηση στη διαδικασία εξαγωγής λαδιού, ήρθε η ώρα να γευτούμε και μια από τις πολλές διαστάσεις αξιοποίησης του καρπού. Αξιοποιήσαμε παρεμβαίνοντας σε δοκιμασμένες συνταγές, προσθέσαμε φροντίδα, ακριβείς μετρήσεις ζυγαριάς και θετική διάθεση. Μοιραζόμαστε τη συνταγή μαζί σας (25-30 λεπτά ψήσιμο στον αέρα στους 180 βαθμούς), αφού τα πρώτα σχόλια ήταν…διθυραμβικά. Συνεπώς…challenge για το ΣΚ. Ποιος θα φτιάξει καλύτερα;



