2ο Νηπιαγωγείο Ν.Λαμψάκου – ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ!!!

Την τελευταία εβδομάδα πριν τις διακοπές του ΠΑΣΧΑ, στο επίκεντρο της τηλεκπαίδευσής μας ήταν Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ μας. Μιλήσαμε και παρακολουθήσαμε εκπαιδευτικό υλικό, για την Ανάσταση του Λαζάρου, την Κυριακή των Βαΐων, ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ μας, ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ, ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ και ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.  Μετά τα ζουζουνάκια μας, μας είπαν ποιο από τα ΘΑΥΜΑΤΑ του ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ μας τα εντυπωσίασε περισσότερο.

Μιλήσαμε και για τα ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΕΘΙΜΑ στα διάφορα μέρη της Ελλάδας και οι υπέροχες μανούλες, έφτιαξαν ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ και μας έστειλαν σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Παρακολουθήσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον παιδικά εκπαιδευτικά βιντεάκια από τη σύλληψη του ΙΗΣΟΥ στον κήπο της Γεσθημανή, το φιλί προδοσίας του μαθητή του Ιούδα Ισκαριώτη και την ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ, που ακολούθησε τη σύλληψή ΤΟΥ. Και στο τέλος, ήρθε η κάθαρση στην καρδούλα μας, όταν με μεγάλη χαρά και κατάνυξη μιλήσαμε για το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑ, τη χαρμόσυνη είδηση ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΑΣ !!!

Και τα υπέροχα παιδάκια μας, μας έστειλαν τις πασχαλινές τους δημιουργίες!!! Μας έφτιαξαν και υπέροχα λαγουδάκια από κάλτσα που τη γέμισαν με ρύζι και φάβα!!! Κι εμείς….. νιώθουμε τόοοσο πολύ υπερήφανες…..

Ας απολαύσουμε τις δημιουργίες τους…..

Καλό και ευλογημένο ΠΑΣΧΑ!!!

Το Αναστάσιμο Φως, ας φωτίζει τις καρδιές μας!!!