2ο Νηπιαγωγείο Ν. Λαμψάκου-Ενημέρωση γονέων για την ΕξΑΕ(Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση)

 

Αγαπημένοι μας γονείς, σας έχουμε ήδη ενημερώσει στα προσωπικά σας mail, για τον τρόπο εκπαίδευσης των παιδιών μας, μετά το καθολικό κλείσιμο των σχολείων!!!

   Η ΕξΑΕ(Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση) είναι ο τρόπος επικοινωνίας με τα παιδιά μας!!!

Έχουμε ήδη αρχίσει την καθημερινή ΣΥΓΧΡΟΝΗ εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με τις καθημερινές μας τηλεδιασκέψεις μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας webex.

Στο πλαίσιο της ΑΣΥΓΧΡΟΝΗΣ εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, έχουμε ήδη ενεργοποιήσει την εκπαιδευτική πλατφόρμα e-me.

Στην πλατφόρμα αυτή, ανεβάζουμε υλικό, που θα λειτουργεί επικουρικά και θα βοηθά σε δεύτερο χρόνο τις καθημερινές μας τηλεδιασκέψεις!!

Οι «περσινοί» γονείς, έχετε ήδη εμπειρία σε αυτό τον τρόπο εξ αποστάσεως διδασκαλίας, τόσο στη ΣΥΓΧΡΟΝΗ, από την περσινή μας τηλεεκπαίδευση που κάναμε πάλι μέσω της webex, όσο και στην ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ όπου ανεβάζαμε εκπαιδευτικό υλικό στην 4all.e-me.edu.gr!!!

Οι «φετινοί» γονείς, θα μάθουν εφέτος την ΕξΑΕ(Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση) και όλοι μαζί, θα προχωρήσουμε και θα επιλύσουμε την όποια απορία ή δυσκολία έχετε!!!

 Θα κάνουμε τα δύσκολα εύκολα και τα αδύνατα δυνατά !!!

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τη συμμετοχή σας, τόσο στις καθημερινές μας τηλεδιασκέψεις, όσο και για την είσοδό σας στην e-me όποτε σας το ζητήσουμε!!!

Θα κάνουμε την καλύτερη προσπάθεια να συνεχίσουμε την εκπαίδευση των παιδιών μας που τους αξίζουν μόνο τα καλύτερα!!!