2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ-ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ !!!

Αγαπημένοι μας γονείς, λατρεμένα μας ζουζουνομπουρμπουλιθρινάκια,

μέσα από τη «νέα» αυτή πραγματικότητα που βιώσαμε με αφορμή την εισβολή του κορονοιού στη ζωή μας, όλοι κληθήκαμε να ανταποκριθούμε σε μια δύσκολη συνθήκη και προσαρμοστήκαμε ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ!!!

Η ανάγκη μας για «δημιουργία» στο νηπιαγωγείο μας δεν σταματά ποτέ!!!

Έχοντας ως μοναδική μας προτεραιότητα να ανταποκριθούμε στην ευθύνη που έχουμε αναλάβει απέναντι σε ό,τι πιο πολύτιμο μας έχετε εμπιστευτεί, τα παιδάκια σας, αποφασίσαμε την διεξαγωγή της εκπαίδευσής μας μέσω της διαδικτυακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας

eme και τηλεδιασκέψεις μέσω της WebEX, όσο το σχολείο μας ήταν κλειστό και εσείς ήσασταν μακριά μας!

Τώρα, γλυκά μας παιδάκια, που τα σχολεία άνοιξαν και σας έχουμε πάλι ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, εκτός από την καθημερινή μας δια ζώσης συνεργασία, θα επικοινωνούμε μαζί σας ΚΑΙ μέσω αυτού του εκπαιδευτικού blog για να καμαρώνουν οι γονείς σας αλλά και η ευρύτερη κοινωνία της Ν.Λαμψάκου τις προσπάθειες που κάνετε στο σχολείο μας με τα χρυσά σας χεράκια και τα πανέξυπνα μυαλουδάκια σας!!!

Αγαπημένοι μας γονείς, τα λόγια μας είναι φτωχά! Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας, τον κόπο σας να συνεργαστείτε μαζί μας και την ευαισθησία που δείξατε στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε επαφή με τα παιδιά μας, όσον καιρό ήταν μακριά μας!!!

Με αγάπη και εκτίμηση

οι Νηπιαγωγοί

ΜΑΡΙΑ ΝΕΡΟΥΤΣΟΥ – ΕΥΗ ΑΡΓΥΡΗ