Εθελοντική Δράση

Την τελευταία  Κυριακή του Μαρτίου πραγματοποιήσαμε μια εθελοντική δράση μαζί με τους γονείς και τα παιδιά μας που μας ενθουσίασε όλους!

Μεταφέρουμε αυτά που είπαν οι γονείς:

“Στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων για τον εθελοντισμό, προχωρήσαμε το πρωί της Κυριακής που μας πέρασε, 31-3-2024, στον εθελοντικό εξωραϊσμό της αυλής του Νηπιαγωγείου μας.

Μαζευτήκαμε με χαρά παιδιά-γονείς-εκπαιδευτικοί το ανοιξιάτικο πρωί και φυτέψαμε γεράνια, παχύφυτα, μπουκαμβίλιες, μαργαρίτες, λεβάντες, δενδρολίβανο και δημιουργήσαμε όμορφες γωνιές που θα ζωντανέψουν την αυλή μας.

Το αποτέλεσμα θεαματικό, τα παιδιά το απόλαυσαν και γέμισαν με χαμόγελα αλλά και οι γονείς ευχαριστήθηκαν! Μια υπέροχη πρωτοβουλία από τις νηπιαγωγούς μας, κ.Αλεξάνδρα- κ.Ελένη- κ.Χαρίκλεια που ανανέωσαν το ραντεβού μας για συμμετοχή σε συντονισμένη εθελοντική δράση/εκστρατεία που διοργανώνει η Πανελλήνια Εθελοντική Ομάδα: Let’s do it Greece, στις 14 Απριλίου.”

δεντροφύτευση δεντροφύτευση 3 δεντροφύτευση 2

Εμείς με τη σειρά μας, τους ευχαριστούμε θερμά τόσο για τη συμμετοχή τους όσο και για την εμπιστοσύνη τους στις δράσεις μας!