ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

βραβεία

Το σχολείο μας συμμετέχει σε προγράμματα, διαγωνισμούς και δράσεις πολλά χρόνια τώρα, τόσο στα πλαίσια της προσπάθειας του να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα ερεθίσματα στα παιδιά όσο και στα πλαίσια του οράματος για ένα Ανοιχτό Σχολείο στους γονείς, στην τοπική και στην ευρύτερη κοινωνία. Οι διαγωνισμοί στους οποίους λαμβάνουμε μέρος συνδέονται με τις θεματικές, τις οποίες  επεξεργαζόμαστε και αναδύονται μέσα από τα ενδιαφέροντα των παιδιών.

Επισημαίνουμε ότι η συμμετοχή στα προγράμματα και οι βραβεύσεις δεν είναι ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ. Αυτό που μετράει είναι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ των παιδιών και οι εμπειρίες που αποκομίζουν. Το καλύτερο βραβείο για όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου είναι τα ΧΑΜΟΓΕΛΑ των μαθητών μας.

 

Φέτος συμμετείχαμε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού . Φτιάξαμε δικούς μας κώδικες και σπάσαμε τους κώδικες άλλων σχολείων.CODE WEEK

 

 

 

 

 

Πρόσφατα το νηπιαγωγείο μας βραβεύτηκε με την ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ για το πρόγραμμα e twinning με τίτλο: «Από τον σπόρο στον καρπό… μια Ελλάδα στη χούφτα μου κρατώ». From the seed to the fruiti hold a Greece in my handful.» που εκπόνησε στην σχολική χρονιά 2020-2021 σε συνεργασία με το νηπιαγωγείο της Αγίας Παρασκευής Ν. Θεσσαλονίκης και το Griekse School Utrecht στην Ολλανδία.

Συγχαρητήρια στους μαθητές , στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν και συνέβαλαν στην υλοποίηση του .