2o Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων

Πλατεία Ζαλόγγου

Ο Αγιασμός και το νέο ξεκίνημα!

Κάτω από: Χωρίς κατηγορία2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ στις 2:28 ΠΜ στις 10 Σεπτεμβρίου 2021

44 Ευχές για την Αρχή και το Τέλος της Σχολικής Χρονιάς!

Ανοίγουν και πάλι τα σχολεία!

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021

Καλώς ορίσατε στον δικτυακό τόπο του σχολείου μας Ο δικτυακός αυτός χώρος δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας  της σχολικής μας κοινότητας, δηλαδή των μαθητών, των εκπαιδευτικών, των γονέων καθώς και της τοπικής κοινωνίας. Στοχεύει στην ενημέρωση  για ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία και οργάνωση της σχολικής μονάδας, καθώς και  για δράσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και εκδηλώσεις του σχολείου.

Ειδικότερα στο δύσκολο διάστημα που διανύουμε μέσα στην αβεβαιότητα και τον φόβο της πανδημίας που κυριαρχεί στην παγκόσμια κοινότητα, ο ιστότοπος του σχολείου μας είναι ο κύριος φορέας ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ γονέων-κηδεμόνων και σχολικής μονάδας, καθώς ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο είναι καλό να αποφεύγονται οι πολλές επισκέψεις στον χώρο του σχολείου. Συνεπώς η επικοινωνία μας και οι ενημερώσεις πραγματοποιούνται εδώ και καιρό, από την αρχή της υγειονομικής περιπέτειας, κυρίως μέσω αυτής της πλατφόρμας. Έτσι θα συνεχίσουμε και φέτος. Γι’ αυτό κάνουμε «κλικ» συχνά στο https://blogs.sch.gr/2nipioan/   για να ενημερωνόμαστε!

Μείνετε λοιπόν κοντά μας και ακολουθήστε το σχολείο μας στο  ταξίδι του  για αυτή τη σχολική χρονιά, με την ευχή να αντιμετωπίσουμε με σύνεση και ψυχραιμία όλες τις δυσκολίες που αντικειμενικά θα υπάρξουν και να παραμείνουμε όσο γίνεται περισσότερο ασφαλείς και υγιείς.

Η Προϊσταμένη και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας

  • Ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί   στις  09.30  π.μ. τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021  
  • Πριν τον αγιασμό και ώρα 09.00, θα προσέλθετε μαζί με τα παιδιά σας φορώντας υποχρεωτικά μάσκα και κρατώντας αποστάσεις , ώστε να γίνει ενημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου, λόγω των ειδικών συνθηκών covid και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τα νηπιαγωγεία.
  • Σύμφωνα με το Προεδρικό διάταγμα 79/2017 άρθρο 2 ισχύουν τα παρακάτω:  Στο νηπιαγωγείο, στην αρχή του πρώτου τριμήνου του διδακτικού έτους και για διάστημα όχι μεγαλύτερο των δύο (2) εβδομάδων μπορεί να εφαρμόζεται ευέλικτο ωράριο παραμονής στο νηπιαγωγείο για ορισμένα νήπια που φοιτούν για πρώτη φορά, προκειμένου να διευκολυνθεί η προσαρμογή τους. Το ευέλικτο ωράριο καθορίζεται από τον εκπαιδευτικό της τάξης και το σύλλογο διδασκόντων, σε συνεργασία με τους γονείς ή τους κηδεμόνες του νηπίου. Ακολουθώντας λοιπόν τις βασικές αρχές της παιδαγωγικής δεοντολογίας, οι εκπαιδευτικοί κάθε τμήματος θα ξεναγήσουν τα νήπια στους χώρους του νηπιαγωγείου και θα τα ενημερώσουν για τη χρήση μάσκας ,χρησιμοποιώντας αναπτυξιακά κατάλληλες πρακτικές για την ομαλή ένταξή τους και στο σχολείο και στα νέα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνονται.
  • Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνηση οι εκπαιδευτικοί θα βρίσκονται στο σχολείο ,κατά τις ώρες λειτουργίας του  και μπορείτε να επικοινωνείτε και να ενημερώνεστε  με τους παρακάτω τρόπους :

 Τηλέφωνο: 

Fax:2651072170

email: mail@2nip-ioann.ioa.sch.gr

 Iστολόγιο: https://blogs.sch.gr/2nipioan/

Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας
από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το διάστημα από τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα,20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 06:00Λήψη αρχείουΔεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου. TrackBack URI

Αφήστε μια απάντηση