Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Πραγματοποίηση διαδικτυακής ενημερωτικής ημερίδας για Εκπαιδευτικούς και Γονείς-Κηδεμόνες 1ης Ενότητας Σχολικών Μονάδων Προσχολικής Αγωγής του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Ηπείρου»

rsz mak 1
Map Banner main
logo iep
Screenshot 6
αρχείο λήψης

Ιστορικό

European Radio Logo

Translate

Σκακιστική άσκηση

Πραγματοποίηση διαδικτυακής ενημερωτικής ημερίδας για Εκπαιδευτικούς και Γονείς-Κηδεμόνες 1ης Ενότητας Σχολικών Μονάδων Προσχολικής Αγωγής του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Ηπείρου»

Σχετικό: Π.Δ 79/2017 (ΦΕΚ. 109, τ. Α, 1-8-2017) «Οργάνωση και λειτουργία νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων»

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Εργου Π.Ε.60, της 1ης Ενότητας Σχολικών Μονάδων  Προσχολικής Αγωγής του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Ηπείρου, σε συνεργασία με την Πρωτ/θμια Εκπ/ση Ν. Ιωαννίνων και την Πρωτ/θμια Εκπ/ση Ν. Θεσπρωτίας, οργανώνουν ανοικτή διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα, με προσκεκλημένη ομιλήτρια την κ. Θανασούλα Παναγιώτα, Υποψήφια Διδάκτορα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης  με  θέμα:

«Υγιεινή διατροφή για παιδιά σε περίοδο COVID-19. Πώς να θωρακίσετε τον οργανισμό τους με υγιεινά και οικονομικά σνακ στο σπίτι και στο σχολείο.»

Η διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα, απευθύνεται σε Γονείς-Κηδεμόνες και Εκπαιδευτικούς Προσχολικής Αγωγής του Ν. Ιωαννίνων και του Ν. Θεσπρωτίας.               Η διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα έχει ως στόχο την καλύτερη ενημέρωση γονέων και εκπαιδευτικών σε θέματα διατροφής των παιδιών καθώς και στον τρόπο ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος ώστε να μειωθεί  ο κίνδυνος ασθενειών, όχι μόνο από τον «επίκαιρο» Κορωνοϊό αλλά από το σύνολο των λοιμώξεων του χειμώνα.

Η διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή,5 Μαρτίου 2021 και ώρα 18:00 μ.μ. μέσω της πλατφόρμας Webex επιλέγοντας τον σύνδεσμο https://minedu-primary2.webex.com/meet/adamani  ή εναλλακτικά, μέσω της εφαρμογής υπολογιστή Cisco Webex Meetings, εισάγοντας τον ίδιο σύνδεσμο.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/τριες-Προϊστάμενοι/ες των Σχολικών Μονάδων Προσχολικής Αγωγής Ν. Ιωαννίνων και Ν. Θεσπρωτίας να ενημερώσουν τους Γονείς-Κηδεμόνες των σχολείων τους, με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο.

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου

 1ης Ενότητας Σχολικών Μονάδων Π.Ε.60

Αικατερίνη Νταμάνη


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η ώρα είναι…

Μάρτιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

6 Μαρτίου:Πανελλήνια ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού

οχι στη βια

Bravo schools

Ετικέτα ποιότητας για το σχολείο μας

Ετικέτα ποιότητας για το σχολείο μας

Ετικέτα ποιότητας για το σχολείο μας

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας: 3ος Στόχος Καλή υγεία και ευημερία!

Πρόσφατα άρθρα

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς