Έναρξη σχολικού έτους 2022-2023 – Καλή σχολική χρονιά!!

IMG 20220909 183320 1

Απαραίτητες πληροφορίες για την εύρυθμη λειτουργία του Νηπιαγωγείου.

  • Η προσέλευση των μαθητών/τριών στο τμήμα πρωινής ζώνης πραγματοποιείται από 07:45 έως 08:00 (αφορά αποκλειστικά μαθητές του ολοήμερου τμήματος).
  • Η προσέλευση των μαθητών/τριών του υποχρεωτικού πρωινού προγράμματος πραγματοποιείται από 08:15 έως 08:30. Προσοχή! Τα δύο τμήματα (τμήμα I και II έχουν διαφορετική πόρτα εισόδου. Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί υποδέχονται και παραλαμβάνουν στις δύο εισόδους τους μαθητές/τριες του αντίστοιχου τμήματος και οι γονείς – συνοδοί αποχωρούν. Μετά τις 08:30 οι πόρτες κλείνουν. Σε περίπτωση καθυστέρησης χρειάζεται να έχετε επικοινωνήσει με το νηπιαγωγείο.
  • Κατά τη διάρκεια του χρόνου της προσέλευσης των μαθητών δεν παραβρίσκεται χωρίς άδεια στον εσωτερικό χώρο του σχολείου κανείς, εκτός των μαθητών και των εκπαιδευτικών.
  • Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του νηπιαγωγείου, με σκοπό να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των μαθητών/τριών, όλες οι θύρες εισόδου – εξόδου του νηπιαγωγείου (συμπεριλαμβανομένης και της αυλόπορτας) παραμένουν κλειστές. Οι πόρτες ανοίγουν μόνο στη λήξη του υποχρεωτικού προγράμματος (13:00), στη λήξη του ολοήμερου προγράμματος (16:00) και στη λήξη του προγράμματος του αναβαθμισμένου ολοήμερου (17:30).
  • Οι γονείς θα μπορούν να ενημερώνονται για τα παιδιά τους στις ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν από το νηπιαγωγείο. Για έκτακτους μόνο λόγους, παρακαλούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το νηπιαγωγείο και κατόπιν συνεννόησης με τους εκπαιδευτικούς να προσέρχονται τις ώρες που θα καθορίζονται από κοινού. Το τηλέφωνο του σχολείου είναι: 2761032732.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ_γονείς