Εξ αποστάσεως εκπαίδευση


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες!
Λόγω γενικευμένου lockdown τροποποιείται και η λειτουργία του νηπιαγωγείου μας. Παρακαλούμε για τις παρακάτω οδηγίες:

Οδηγίες για Webex:
-Κλικάρετε πάνω στον αντίστοιχο σύνδεσμο και κάνετε εγκατάσταση μέσω της εφαρμογής. Δίνετε ονοματεπώνυμο παιδιού και ένα mail εικονικό. Πατάτε next και εισέρχεστε.
-Συνδέεστε πάντα 10 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα και περιμένετε στην αναμονή μέχρι να σας αποδεχτεί η εκπαιδευτικός.
-Με την είσοδό σας στην τάξη κλείνετε μικρόφωνα και κάμερα και φροντίζετε να παραμείνουν κλειστά. Η εκπαιδευτικός μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανοίξει τα μικρόφωνα των παιδιών. Αν ανοίξουν όλα τα μικρόφωνα και οι κάμερες μαζί απλά θα πέσει το σύστημα και θα δυσκολευτεί η διαδικασία.
-Απαγορεύεται η φωτογράφιση και η καταγραφή του μαθήματος.
-Επειδή ενδεχομένως κάποια παιδιά να δυσκολευτούν να παρακολουθήσουν τα ζωντανά μαθήματα, στο eclass θα υπάρχουν εργασίες, τις οποίες μπορούν να κάνουν τα παιδιά στο σπίτι με τη βοήθεια των γονέων. Οι εκπαιδευτικοί θα σας ενημερώνουν για το ποια εργασία θα πρέπει να κάνουν τα παιδιά καθημερινά.
Για να γίνει αυτό κατεβάζετε τις εργασίες και τα παιδιά εργάζονται με βάση τις οδηγίες και αφού ολοκληρωθούν τα στέλνετε στα mail των νηπιαγωγών.
Συνδεθείτε στην eclass τάξη σας για να μπορείτε να παίρνετε τις εργασίες σας.
Στο προσωπικό σας email σας έχει κοινοποιηθεί το link με το οποίο θα μπορείτε να συνδεθείτε στην ψηφιακή μας τάξη για σύγχρονη διδασκαλία.
Τα διαδικτυακά μας μαθήματα θα αρχίσουν την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου.
Θα ξεκινούν κάθε μεσημέρι στις 14.10 και θα τελειώνουν στις 16.20.
Θα έχουμε καθημερινά 3 διδακτικές ώρες που η καθεμία θα διαρκεί 30 λεπτά. Ανάμεσά τους θα παρεμβάλλεται ένα διάλειμμα 20 λεπτών για ξεκούραση από την οθόνη.
Η εξ αποστάσεως διδασκαλία συνιστά το πλέον πρόσφορο εργαλείο για να διατηρήσουν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί την επαφή τους με την εκπαιδευτική διαδικασία στις παρούσες, έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας , χωρίς ωστόσο να αποσκοπεί στο να υποκαταστήσει τη δια ζώσης εκπαίδευση.
Το πρόγραμμα μαθημάτων είναι σαφώς διαφορετικό από αυτό που κάναμε στο Νηπιαγωγείο.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και ευελπιστούμε για την βοήθειά σας με την ευχή γρήγορα να ανταμώσουμε!!
Με εκτίμηση
Ο σύλλογος διδασκόντων του 2ου Νηπιαγωγείου Ελασσόνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *