2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ

Blog του 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ

Λήξη της σχολικής χρονιάς!

Ιούν 201817

Την  Παρασκευή που πέρασε αποχαιρετήσαμε τα παιδιά μας και τους γονείς μέσα σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης . Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη με τα μικρά μας νήπια, αλλά αποχαιρετήσαμε οριστικά τα μεγάλα μας νήπια που ετοιμάζονται για ένα νέο ταξίδι, σε αυτό του Δημοτικού Σχολείου.

Τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στα παιδιά είναι οι ρίζες της υπευθυνότητας και τα φτερά της ανεξαρτησίας μέσα σε ένα κλίμα αγάπης και αποδοχής. Ελπίζουμε να τα καταφέραμε και να τους προσφέραμε τα απαραίτητα εφόδια στο νέο τους ξεκίνημα.

Όλη η δουλειά μας συγκεντρώθηκε σε προσωπικά βιβλία  και οπτικοακουστικό υλικό, τα οποία προτείνουμε στους γονείς να γίνουν αντικείμενα παρατήρησης και συζήτησης μαζί με τα παιδιά. Έτσι, θα βγουν στην επιφάνεια όλα όσα έμαθαν και όλα όσα ένιωσαν τη σχολική χρονιά που πέρασε. Ας κρατήσουμε  λοιπόν αυτό το θησαυρό, παρακαταθήκη και αγαπημένη θύμηση στα χρόνια που θα ακολουθήσουν

Με πολλή αγάπη από την κ. Κατερίνα στα παιδιά του Πρωινού Τμήματος 1 με 2 Καινοτόμα Προγράμματα “Το Περιβάλλον μέσα από το φακό” και  “Το Νησί των Συναισθημάτων και των Αξιών”

Με πολλή αγάπη από την κ. Ράνια στα παιδιά του Πρωινού Τμήματος 2 με τη συμμετοχή της κ. Παναγιώτας στο Καινοτόμο Πρόγραμμα “Αξιός, το δικό μας ποτάμι”

Με πολλή αγάπη από την κ. Μόρφω στα παιδιά του Ολοήμερου Τμήματος με Καινοτόμο Πρόγραμμα “Το Νησί των Συναισθημάτων και των Αξιών”

Όλες οι νηπιαγωγοί συμπεριλαμβανομένων της κ. Παναγιώτας και της κ. Μαρίας που υποστήριξαν με τόση υπευθυνότητα και αγάπη τα παιδάκια μας στο Τμήμα Ένταξης, σάς ευχόμαστε

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

από κάτω από: ΓΟΝΕΙΣ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Λήξη της σχολικής χρονιάς!    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ιούνιος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

IMG_1998

Το 2ο  Νηπιαγωγείο Χαλάστρας βρίσκεται στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης και ανήκει στον Καλλικρατικό δήμο ΔΕΛΤΑ. Αποτελείται από 2 τμήματα:
Το Πρωινό Τμήμα 1

και το Πρωινό Τμήμα 2

Λειτουργεί Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα

καθώς και Τμήμα Ένταξης.

Εργαζόμενοι εκπαιδευτικοί με οργανική θέση:
Αικατερίνη Καμπούρη – νηπιαγωγός στο Πρωινό Τμήμα 1,

Κλειαρέτη Πανίδου –νηπιαγωγός στο Πρωινό Τμήμα 2,

Ευμορφία Οικονόμου – Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου και νηπιαγωγός στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων