Μηλοπιτάκια

 

 

 

αρχείο λήψης

 

Υλικά: 3 μήλα, ένα βιτάμ, 1 φαρινάπ, 1 κεσεδάκι γιαούρτι, 1 ποτήρι ζάχαρη, άχνη ζάχαρη (προαιρετικά)

Εκτέλεση: Τρίβουμε τα μήλα αφού τα έχουμε πρώτα πλύνει και ξεφλουδίσει και τα βάζουμε στην κατσαρόλα με ένα ποτήρι ζάχαρη. Τα αφήνουμε να βράσουν και να πιούνε το ζουμί. Στη συνέχεια φτιάχνουμε το ζυμάρι με τα υλικά μας και το πλάθουμε σε 30 με 35 μπαλάκια περίπου. Το ανοίγουμε με τα δάχτυλά μας και γεμίζουμε με το μείγμα από τα μήλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν. Όταν τα βγάλουμε τα πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη αν θέλουμε.  

 

Καλή επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση