Το εφημεριδάκι για το Μήνα Νοέμβρη του 2ου Νηπιαγωγείου Άνω Λιοσίων

αρχείο λήψης

  • Η γιορτούλα μας για την επέτειο του Πολυτεχνείου θα γίνει την Τρίτη 17 Νοέμβρη και ώρα 8.30-9.30. Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου θα παρακολουθήσουν την Ντενεκεδούπολη σε κουκλοθέατρο από τις δασκάλες του σχολείου.

 

  • Στο σχολείο μας είχαμε κρούσμα του ιού Η1Ν1 καθώς και οστρακιά. Ύστερα από ενημέρωσή μας από το ΚΕΛΠΝΟ δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, δεν χρειάζεται να κάνουμε απολύμανση στο χώρο παρά μόνο εαν τα παιδάκια δεν αισθάνονται καλά παρακαλούμε να τα κρατάτε στο σπίτι εως ότου αναρρώσουν πλήρως.

 

  • Εως την Τετάρτη 18 Νοέμβρη συγκεντρώνουμε κάποια απαραίτητα πράγματα  πάνες, σαμπουάν, οδοντόκρεμες, σερβιέτες, νερά γάλατα εβαπορέ, υπνόσακους και άλλα, για τους Πρόσφυγες, με την Πρωτοβουλία του συλλόγου ΠΕ Δήμου Φυλής.

 

  • Τέλος την πρώτη ή δεύτερη εβδομάδα του Δεκέμβρη θα διοργανώσουμε για τους Γονείς του Νηπιαγωγείου μας ένα βιωματικό σεμινάριο με θέμα την “Επικοινωνία με τα Παιδιά μας” με μια ομάδα ψυχολόγων και ειδικών παιδαγωγών. Με νεώτερο έγγραφο θα σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία και ώρα καθώς απαραίτητη θα είναι η δήλωση συμμετοχής για τον καλύτερο προγραμματισμό του σεμιναρίου.                                                    

    Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.