F6 w1BMo

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου – Παρουσίαση βιβλίου στον χώρο του σχολείου από την συγγραφέα κ. Μαριάννα Κουμαριανού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στις 2 Απριλίου, στο πλαίσιο των δράσεων φιλαναγνωσίας, παρακολουθήσαμε σήμερα 5 Απριλίου την εξαιρετικά όμορφη παρουσίαση του παιδικού βιβλίου

        «Ο δράκος που έπλεκε λέξεις»,

από την συγγραφέα του βιβλίου κ. Μαριάννα Κουμαριανού,

την οποία προσκάλεσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Η συγγραφέας, με την αμεσότητα, το επικοινωνιακό χάρισμα, την αγάπη για τα βιβλία και για τα παιδιά, καθώς και την αφηγηματική χάρη που την διακρίνουν, δημιούργησε αμέσως μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, όπου τα παιδιά παρακολουθούσαν με προσοχή και ενδιαφέρον!

Ακολούθησε συζήτηση και βιωματικό εργαστήρι με ζωγραφική ανοιχτού τύπου και αναδυόμενη γραφή σε χαρτιά, τα οποία ένωσαν τα παιδιά, φτιάχνοντας το δικό τους βιβλίο, αφού πρώτα πρόσθεσαν εξώφυλλο και οπισθόφυλλο!

Στόχος να κατανοήσουν ότι το βιβλίο είναι ο καλύτερός μας φίλος!

Από καιρό προετοιμαζόμασταν για την επίσκεψη της συγγραφέως στο σχολείο μας, γι’ αυτό και οι μαθητές και μαθήτριές μας, είχαν ετοιμάσει δώρα για να της δώσουν: Ένα βιβλίο με ζωγραφιές και ένα μπουκέτο με λουλούδια που έφεραν τα ίδια από τους κήπους και τις αυλές τους! Και η συγγραφέας με προθυμία και αγάπη υπέγραψε ένα αντίτυπο για τη δανειστική μας βιβλιοθήκη.

Την παρουσίαση του βιβλίου τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Αθανασία Πολύζου από τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας, η οποία προσέφερε στα παιδιά παιδικά βιβλία για τη δανειστική μας βιβλιοθήκη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Κατερίνα Ζαχαροπούλου και ο κ. Ευθύμιος Αγγελόπουλος από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, οι οποίοι προσέφεραν στους μαθητές και μαθήτριές μας γλυκίσματα!

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Μαριάννα Κουμαριανού και ευελπιστούμε σε μελλοντική συνεργασία. Ευχαριστούμε επίσης θερμά την κ. Αθανασία Πολύζου από τη Δ/νση Π.Ε. Φωκίδας, τους εκπροσώπους από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και τον Σύλλογο γενικά, για την έμπρακτη στήριξή τους και τη συνεργασία, καθώς και για τη δωρεά ενός αντιτύπου του παραμυθιού για το σχολείο μας!

0r0epfcL   2BchYdnc   9wyyTQAy   eJfVQVL7   F6 w1BMo   H7TECwAM   HUKyiLDy    LAPeiVPW   MSCnD8sa   PAY78G29   Plzm426p   RRMhDDCl  t5KdGNwB        zP0q6wYh uymegpJI uK B9dbq

Τα δωράκια των παιδιών στη συγγραφέα

sQeSncnZ   GCxjeNMR   ncb6rPHr6m23rBC5  xsdl26ot  z2g5cgro        EqN06Vjz     hAQqHUFa   shm72JN6

QSRk dVP   Ti73jC78     XUoff 3c

Τα δωράκια της κ. Αθανασίας Πολύζου

vI1IU0tM   3C1DVCT3    llwI0sdL

Το βιωματικό εργαστήρι

jZ2jzB68   343eq2Gp   5eqUJl m   DBU5SytC   fzq4rEAH   QkVJjbqa   GaukLFei   kVA9wqJU   k sx8Hvs WVKieHBI

Και μην ξεχνάμε! Το βιβλίο είναι ο καλύτερός μας φίλος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση