vlVeQ3U1

Το μποστάνι μας

Τόσο καιρό οι μαθητές και μαθήτριές μας περίμεναν να φυτέψουν τα χειμωνιάτικα ζαρζαβατικά μας στον σχολικό μας κήπο! Γι’ αυτό συμμετείχαν όλοι με ζήλο και ενθουσιασμό!

Στόχος μας η αύξηση του ενδιαφέροντος των παιδιών για μάθηση, μέσα από τη βιωματική προσέγγιση και ουσιαστική και ενεργό συμμετοχή στο φύτεμα, στο πότισμα και στη φροντίδα και παρατήρηση της ανάπτυξης των φυτών, και πάντα με βάση τις αρχές της αειφορίας και της περιβαλλοντικής συνείδησης!

Η φροντίδα ενός ζωντανού οργανισμού όπως είναι τα φυτά, το να λερώνουν τα χέρια τους με το χώμα, να ερευνούν, να ανακαλύπτουν, να συνεργάζονται και να δημιουργούν, βοηθάει τα παιδιά να μάθουν με ευχάριστο τρόπο, κατανοώντας τις έννοιες της εξέλιξης, της ανάπτυξης, της ζωής, του θανάτου. Επιπλέον μαθαίνουν για τη σημασία της υγιεινής διατροφής στη ζωή μας.

Μαρούλια, κρεμμυδάκια και σκόρδα είχαν την τιμητική τους!

Και μια γλυκιά και νόστιμη προσμονή μέχρι να αναπτυχθούν, για να φτιάξουμε μια θρεπτικότατη βιολογική σαλάτα!

OqYY11mU    i4JbsjS   5fhXLqS2 7f3KgCAJ empBhzPc     5JqR JIu   1KCgkSRG hSXBcF5P  5yjjca A    Y2S8B XT  gwHiXynN 9aehq33x   9Q WvFP3   daQrEdy4     VWjXxxyC     X6nSaUYX     dmQ uDNq     DpJ5EFXP   1     XUdBReYU

  7 bqRgKC    gqr9kUbh 1   VU1UHTxN   P1uzH gH  KBl AdCv   fAdWJqqY   Si8njyet     2    YsjjfHUG  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση