Παρουσίαση προγραμμάτων eTwinning «Γεια σου, φίλε», «Διακόσμησε την ομπρέλα με φθινοπωρινά χρώματα», «Το άσχημο παπάκι και τα διακαιώματα των παιδιών»

Αγαπητοί γονείς

Στις  συνθήκες που ζούμε λόγω κορονοιού η συνάντηση μαζί σας ήταν αδύνατη, γι αυτό το λόγο θα σας παρουσιάσουμε τα  προγράμματα που υλοποιήθηκαν στο νηπιαγωγείο μας στο blog . Σας ευχαριστούμε για την ωραία και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς και ιδιαίτερα τα Αστεράκια μας, τους μικρούς μας μαθητές που με τις ιδέες τους, και την όρεξή τους οδήγησαν στην επιτυχή ολοκλήρωση των προγραμμάτων. Περάσαμε υπέροχα κάνοντας ένα μαγικό ταξίδι με τα Αστεράκια μας αυτή τη χρονιά!!!! Ταξιδέψτε και σεις μαζί μας!!!

Ανοίξτε τους παρακάτω συνδέσμους και παρακολουθήστε τα έργα

Παρουσίαση έργου «Γεια σου, φίλε»

 

 

Παρουσίαση έργου «Διακόσμησε την ομπρέλα με φθινοπωρινά χρώματα

 

 

Παρουσίαση έργου «Το άσχημο παπάκι και τα δικαιώματα των παιδιών»

 

 

Σας ευχόμαστε Καλό καλοκαίρι με υγεία, ευτυχία και πολλά χαμόγελα!!!!!

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση