ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΔΑΣΥ ΞΑΝΘΗΣ

Την Τετάρτη 14/02/2024 μετά το τέλος του περιπάτου για τον μήνα Φεβρουάριο πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας ενημερωτική δράση από μέλη της παιδαγωγικής ομάδας του ΚΕΔΑΣΥ Ξάνθης. Συγκεκριμένα ο Προϊστάμενος του Κέντρου Χατζηθεοδώρου Γ., ΠΕ70 και οι εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής Αλευρά Ο., ΠΕ02 και Πολυχρόνης Δ., ΠΕ03 ενημέρωσαν τους εκπαιδευτικούς της σχολικής μονάδας για την ερμηνεία της αξιολογικής έκθεσης του ΚΕΔΑΣΥ και το θεσμικό πλαίσιο που υπάρχει για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης τέθηκαν αρκετές ερωτήσεις και προβληματισμοί από τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου κι έτσι αναπτύχθηκε ένας πλούσιος και γόνιμος διάλογος.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων του Άξονα 5 της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας (εμπλεκόμενοι εκπαιδευτικοί: Λαζούδη Κατερίνα, Μπετσάκου Μαρία, Νάκου Γιαννούλα, Σκούπουρα Φωτεινή-συντονίστρια), με την πρωτοβουλία των συμβούλων σχολικής ζωής του σχολείου (Γκόγκου Μαρία, Λαζούδη Κατερίνα, Ούτου Μαρίνα, Παπαδοπούλου Βάγια).

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος διδασκόντων του Σχολείου ευχαριστούμε δημόσια τα μέλη του ΚΕΔΑΣΥ Ξάνθης και ευχόμαστε ότι η μελλοντική συνεργασία με τη συμβολή και τέτοιων δράσεων θα είναι ακόμα πιο αποτελεσματική προς όφελος των μαθητών μας!

 

1708376200620

1708376200654