Ευχαριστηρία επιστολή γονέα

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς είναι λίγο. Είναι λίγο και πολύ συνηθισμένο. Όμως νοιώθω την ανάγκη να στείλω ένα μήνυμα σε όλους τους γονείς και τα παιδιά που θα βρεθούν κάτω από την φιλόξενη σκέπη του 2ου Λυκείου.

Κα. Διευθύντρια, κύριες και κύριοι καθηγητές του 2ου Γελ Τρίπολης, Σας ευχαριστώ που σταθήκατε δίπλα στο μονάκριβό μου παιδί ως άνθρωποι, που της δώσατε θάρρος όταν ένιωσε απογοητευμένη, που την στηρίξατε όταν ένιωσε να κλυδωνίζεται, που την διδάξατε με τόση αγάπη όταν ένιωσε πως την προδίδουν οι δυνάμεις της.

Σταθήκατε δίπλα στο παιδί μου ως δάσκαλοι με την διαχρονική έννοια της λέξης, όχι ως εκπαιδευτές αλλά ως δάσκαλοι που δείχνουν το δρόμο στα παιδιά μας με την στάση τους και την συμπεριφορά τους. Δεν μεταλαμπαδεύσατε στεγνές γνώσεις, αλλά στάσεις ζωής και θα είστε πάντα το φως του φάρου που θα οδηγεί τις σκέψεις της θα ορίζει την συμπεριφορά της και τις επιλογές της.

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς είναι λίγο, έχω μόνο αυτό να σας δώσω και την απέραντη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπο σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που αφιερώσατε από το χρόνο σας για να ακούσετε αυτά που βγήκαν μέσα από την ψυχή μου.

Εύχομαι σε όλους τους συμμαθητές και συμμαθήτριες της Χριστίνας να έχουν «Καλή επιτυχία», να είναι γερά, ευτυχισμένα και τυχερά στη ζωή τους.

«Θα είστε πάντα στη καρδιά μας»

Η μητέρα και η Χριστίνα –Χρυσοβαλάντη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *