Αξιότιμες/-οι κ.κ., Το Διεθνές Φεστιβάλ «Η αντανάκλαση της αναπηρίας στην τέχνη – Reflection Of Disability in art» με ακρωνύμιο iRoDi στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για την υποστήριξη και προώθηση της κοινωνικής συμπερίληψης των ατόμων με αναπηρία οργανώνει το επόμενο διάστημα δύο δράσεις. Συγκεκριμένα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down και την Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό σας… (συνέχεια…)
Άρθρα για 19, Μάρτιος 2025
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης Από: Anastasia Barsaki
19 Μαρ 2025
Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης Από: Anastasia Barsaki
Συντάκτης: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ | Κάτω από: 2025-03-19Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 15ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 2025-ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ -ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Από: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
19 Μαρ 2025
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 15ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 2025-ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ -ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Από: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Συντάκτης: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ | Κάτω από: 2025-03-19Αξιότιμε κύριε Διευθυντή /Αξιότιμη κυρία Διευθύντρια, Το Παράρτημα της Κεντρικής Μακεδονίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, σε συνεργασία με τα Παραρτήματα Λάρισας, Τρίκαλα και Πιερίας , διοργανώνει την 15η Διεθνή Μαθηματική Εβδομάδα 2025 από 5 έως και 11 Μαΐου 2025 με εισηγητές από δεκάδες χώρες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων καθώς και Πανεπιστημίων. 5 Μαΐου 2025 στη Λάρισα 6 Μαΐου 2025… (συνέχεια…)