Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων προς του γονείς των μαθητών του σχολείου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Για 3η ημέρα το σχολείο μας, το 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου είναι σε κατάληψη. Από την πρώτη στιγμή μέλη του ΔΣ του συλλόγου καθώς και η πρόεδρος του συλλόγου, ήταν παρόντα στο  χώρο του σχολείου είχαν συνομιλίες με τους μαθητές που προχώρησαν σε κατάληψη (αποφασιστική είναι και η παρέμβαση του απερχόμενου 15μελούς και του προέδρου του ώστε να λυθεί η κατάληψη) και σε συνεργασία με τον διευθυντή του σχολείου και τους εκπαιδευτικούς άκουσαν τα αιτήματα των μαθητών  και προσπάθησαν να την  λήξη της κατάληψης.

Οι μαθητές κατέθεσαν τα αιτήματά τους  στον Διευθυντή του σχολείου και στον σύλλογο γονέων   και ενημερώθηκε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Απευθύνουμε μήνυμα στους γονείς όλων των μαθητών του σχολείου, αλλά ιδιαίτερα αυτών των οποίων τα παιδιά,  τάσσονται υπέρ της κατάληψης να αναλογισθούν τους κινδύνους που εγκυμονούν τέτοιες ενέργειες, εν μέσω της πανδημίας Covid 19, τόσο όσον αφορά τον συγχρωτισμό  των μαθητών, αλλά και τις ευθύνες που απορρέουν από τέτοιες ενέργειες.

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση