Tο 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου συμμετέχει στις εκδηλώσεις για τις ERASMUSDAYS 2022

 

erasmusdays 2022 aΚάθε χρόνο τον Οκτώβριο απο την ΕΕ διοργανώνονται οι ERASMUSDAYS που απευθύνονται σε όποια σχολική μονάδα ή φορέα έχει σε ισχύ ένα πρόγραμμα Erasmus+, όποιον έχει υλοποιήσει πρόγραμμα Erasmus+ αλλα και σε εκείνους που σκέφτονται μελλοντικά να υλοποιήσουν πρόγραμμα. 

Στόχος είναι να  μοιραστούν τις εμπειρίες τους από το εμβληματικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) για τη στήριξη της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, της νεολαίας και του αθλητισμού.

erasmusdays 2022 bΟι ErasmusDays πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά γύρω από την 30ή επέτειο του προγράμματος Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2017. Η εκδήλωση γιορτάζει την επιτυχία του προγράμματος και αναδεικνύει τα οφέλη των μαθησιακών εμπειριών που προσφέρει.(Δείτε ΕΔΩ την Ημερίδα που διοργάνωσε η ομάδα Erasmus+ του σχολείου μας)

Με την πάροδο των ετών, όλο και περισσότερες εκδηλώσεις φιλοξενούνται παγκοσμίως στο πλαίσιο του ErasmusDays. Το 2021 διοργανώθηκαν 5.670 εκδηλώσεις σε 67 χώρες σε όλο τον κόσμο από τους δικαιούχους του προγράμματος Erasmus+.

Το έτος 2022 οι εκδηλώσεις έγιναν στις ημερομηνίες 13,14 και 15 Οκτωβρίου 2022. Το σχολείο μας συμμετείχε στις εκδηλώσεις αυτές με την δημιουργία ενός βίντεο που αναφέρονταν στα δυο προγράμματα που ολοκλήρωσε το προηγούμενο σχολικό έτος, το πρόγραμμα SUI PALCHI DI SCUOLA και το πρόγραμμα WOMEN INDEPENDENCE NETWORK – WIN.

 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση