Κλειστά αύριο τα λύκεια στη Θεσσαλονίκη. Με τηλε-εκπαίδευση από αύριο τα μαθήματα

 

Σε ισχύ τίθενται από τις 6 το πρωί της Τρίτης τα νέα εξατομικευμένα μέτρα επιδημιολογικού συναγερμού για τον περιορισμό της διασποράς της Covid-19 σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες. Διευκρινίσεις για τα μέτρα, που θα ισχύσουν για 14 ημέρες, έδωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε τα εξής: «Όπως ανακοινώθηκε από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, νέα, εξατομικευμένα μέτρα επιδημιολογικού συναγερμού για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού θα ισχύσουν από αύριο, Τρίτη 3 Νοεμβρίου, ώρα 06.00 και για 14 ημέρες, σε ολόκληρες τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης και Σερρών.

Ανοικτά παραμένουν χονδρεμπόριο, βιομηχανία, ξενοδοχεία, καθώς και τα σχολεία. Τονίζεται ότι είναι υποχρεωτική η τηλε-εκπαίδευση σε όλα τα λύκεια, καθώς και στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα……

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά τα λύκεια Θεσσαλονίκης και Σερρών από αύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου θα είναι κλειστά και τα μαθήματα θα γίνουν με  εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Στο 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου από αύριο τα μαθήματα θα γίνονται με εξ αποστάσεως εκπαίδευση  σύμφωνα με το πρόγραμμα που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σχολείου, αλλάζει μόνο η διάρκεια των ωρών σύμφωνα με τα ισχύοντα για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, όπως παρακάτω:

Η απόφαση όπως δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση