Νέα ανακοίνωση για την ημέρα του Αγιασμού του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου

Αγαπητοί γονείς και μαθητές/τριες,

Σας ενημερώνουμε εκ νέου για την πρώτη ημέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς, λόγω αλλαγών που προέκυψαν κατά την διάρκεια της ημέρας και συγκεκριμένα με την αποστολή της νέας εγκυκλίου που στάλθηκε στο σχολείο σήμερα στις 3 μ.μ.

Με βάση τα νέα δεδομένα και λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του ΕΟΔΥ όσον αφορά την πανδημία Covid-19 και τα μέτρα προστασίας, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς και του Αγιασμού, σας ενημερώνουμε ότι η προσέλευση των μαθητών στο σχολείο θα γίνει ως εξής:

  1. Οι μαθητές/τριες της Α’ Λυκείου θα προσέλθουν στο σχολείο στις 9.00 π.μ. από την είσοδο που βρίσκεται επί της Μελισσοχωρίου.

 

  1. Οι μαθητές/τριες της Β’ Λυκείου θα προσέλθουν στο σχολείο στις 10.00 π.μ. από την είσοδο που βρίσκεται επί της Μελισσοχωρίου.

 

  1. Οι μαθητές/τριες της Γ’ Λυκείου θα προσέλθουν στο σχολείο στις 11.30 π.μ. από την είσοδο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ολύμπου και Καποδιστρίου.

H προσέλευση των μαθητών και η παραμονή στο σχολείο θα γίνει σύμφωνα με τις γνωστές κοινές οδηγίες του ΕΟΔΥ όσον αφορά την διατήρηση των αποστάσεων και την υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Οι  μαθητές τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου θα πάρουν τα βιβλία τους και θα ενημερωθούν, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας:

  • για την πιστή εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής και των λοιπών μέτρων προστασίας και πρόληψης βάσει των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ για τα σχολεία, με εμβάθυνση επί του περιεχομένου του έντυπου ενημερωτικού υλικού (117512/ΓΔ4/08-09-2020) που έχει σταλεί στις σχολικές μονάδες από τον ΕΟΔΥ,
  • για την ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας,
  • για το ωρολόγιο πρόγραμμα της εβδομάδας.

Οι μαθητές/τριες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους σχολική τσάντα για την παραλαβή των βιβλίων  και μάσκα.

Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς και γονείς, με υγεία!

Ο Διευθυντής

Πασχάλης Καράκαρης

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση