save the Erasmus date: Συνάντηση επικοινωνίας για την διάχυση των προγραμμάτων Erasmus εν όψει των #ErasmusDays2019

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να πραγματοποιήσουμε μία συνάντηση σε φυσικό χρόνο και τόπο, στο πλαίσιο της επιδίωξης γνωριμίας, συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων για την αποτελεσματική και πετυχημένη οργάνωση των #ErasmusDays 2019.

Η συνάντησή μας θα γίνει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 9/9/2019

Είμαστε οι Erasmus plus KA1/2 contact persons του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου

https://blogs.sch.gr/2lykoraiok/category/erasmus/ και του Γυμνασίου Μυγδονίας  www.erasmusedu-tools.com (δήμος Ωραιοκάστρου, ν.Θεσσαλονίκης) και σας καλούμε τη Δευτέρα 09/09/2019  στις 10π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων («Πέτρινο κτίριο») του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου (Ολύμπου 1 & Καποδιστρίου, 57013 Ωραιόκαστρο, ν.Θεσσαλονίκης) σε μία φιλόξενη συνάντηση επικοινωνίας και συνεργασίας.

Στόχος της συνάντησης αυτής είναι πρώτα απ’ όλα η γνωριμία μεταξύ μας και η δημιουργία ενός δικτύου συνεργασίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μπορούμε να παρουσιάσουμε σύντομα την Erasmus δράση του σχολείου μας και να αναζητήσουμε τρόπους με τους οποίους θα διαδώσουμε στη σχολική κοινότητα και την τοπική κοινωνία τα Erasmus αποτελέσματα της μέχρι στιγμής πορείας μας στην ζωή της σχολικής μας μονάδας αλλά και στην ίδια μας τη ζωή: επαγγελματική και προσωπική. Πιστεύουμε ότι τόσο η δική μας εμπλοκή μας, όσο και η εμπλοκή των μαθητών μας επέφερε μία θετική αλλοίωση, έναν δημιουργικό «σεισμό» στην εκπαιδευτική πραγματικότητα που ζούμε. Για τον λόγο αυτό, θέλουμε το γεγονός αυτό να το γιορτάσουμε σε μια εκδήλωση #ErasmusDay το φετινό Οκτώβριο! Οι επίσημες Erasmus Days φέτος είναι οι 10η, 11η και 12η Οκτωβρίου και οργανώνονται εορταστικές Erasmus εκδηλώσεις από πολλά σχολεία σε όλη την ΕΕ.

Στο πλαίσιο της συνάντησής μας θα σας παρουσιάσουμε τα σχέδια της συνδιοργάνωσης μίας Erasmus Day στις 10/10, που θα είναι απότοκος συνεργασίας των δύο σχολείων μας και στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε και εσείς.

Για την καλύτερη οργάνωση της συνάντησής μας, θα θέλαμε να δηλώσετε ότι θα πάρετε μέρος με έναν ή δύο μετέχοντες καθηγητές του Συλλόγου σας στον παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/U5y5WbFh7QY39PGM8 . Στην περίπτωση που θα κάνετε σύντομη παρουσίαση (5΄) με παράλληλη προβολή διαφανειών παρακαλούμε να αποστείλετε σε μορφή pdf το αρχείο σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση erasmusnet4ever@gmail.com .

Με εκτίμηση και αναμένοντας την ανταπόκρισή σας,

Μαρία Δαγγλή (Φιλόλογος Γυμνασίου Μυγδονίας) και

Γιώργος Χατζηγεωργίου (Βιολόγος, 2ου Γ.Ε.Λ. Ωραιοκάστρου)

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για συνάντηση ERASMUSDAY2019-Γυμνάσιο Μυγδονίας, 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου (4)

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση