Ανακοίνωση του ΔΣ του συλλόγου γονέων ύστερα απο την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα σχετικά με την κατάληψη

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου ύστερα απο την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, με την παρουσία γονέων, της διευθύντριας του σχολείου και εκπροσώπου του δήμου, με κύριο θέμα την κατάληψη στο σχολείο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου γονέων αναφέρει ότι:

“Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τετάρτη 30/01/2019 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση γονέων που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γενικού Λυκείου Ωραιοκάστρου.

Η συνάντηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα αναφορικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις που έχουν σχέση με τη συνεχιζόμενη κατάληψη του σχολείου. Παραβρέθηκαν η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων, η Λυκειάρχης και ο Πρόεδρος  της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις επαφές που έγιναν με τον ΟΑΣΘ για την αντιμετωπιση των προβλημάτων μεταφοράς των μαθητών.

Η Λυκειάρχης ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της παρουσίας της ενώπιον του Εισαγγελέα Ανηλίκων μετά από σχετική κλήση που της έγινε, ύστερα από καταγγελία γονέα στην Εισαγγελία. Ενημέρωσε επίσης ότι οι αρμόδιοι φορείς, για την λειτουργία του σχολείου θα μεριμνήσουν για την άμεση επαναλειτουργία του. Η Εισαγγελέας ενημέρωσε την Λυκειάρχη ότι βάσει Νόμου σε περίπτωση συνέχισης κατάληψης ή άλλων πράξεων που εμποδίζουν τη λειτουργία του Σχολείου οφείλει να καλέσει άμεσα τις αρμόδιες αρχές (Αστυνομία Δευτεροβαθμια Εισαγγελια ) για την εφαρμογή του Νόμου.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και ανταλλαχθηκαν απόψεις μεταξύ των παρευρισκομένων γύρω από την εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου από εδώ και στο εξής.”

Η Πρόεδρος.         Ο Αντιπρόεδρος.      Ο Γραμματέας

Ξώμαλη                  Τσολάκης                   Ζησης

Βασιλικη                 Γιώργος                     Θανάσης

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση