Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση διάχυσης των προγραμμάτων Erasmus+ στο 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση διάχυσης εκπαιδευτικού υλικού των προγραμμάτων Erasmus+ eHAND &  G.A.M.E. την Κυριακή το απόγευμα στο 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου. Έγινε μια παρουσίαση των συμπερασμάτων του προγράμματος  G.A.M.E. το ολοκληρώθηκε την διετία 2016-18 και  οι μέχρι σήμερα δράσεις του προγράμματος eHAND. Η διευθύντρια του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου κ Σαρανταυγά Κωνσταντίνα χαιρέτησε την εκδήλωση και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους. 

Την εκδήλωση τίμησαν γονείς των μαθητών, εκπαιδευτικοί του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου και άλλων σχολείων, ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και η ταμίας του συλλόγου γονέων, πολίτες του Ωραιοκάστρου και απο την πλευρά της τοπικής αυτοδιοίκησης ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας κ Αθανάσιος Καρύδης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής κ Παντελής Πορφυριάδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ Ανέστης Πολυχρονίδης και Ηρακλής Τσακαλίδης.

Η παιδαγωγική ομάδα του Erasmus ευχαριστεί  τους εκπαιδευτικούς του 2ου ΓΕΛ Χορτιάτη για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση