«

»

Ιούλ 01

Τελετή αποφοίτησης 2018 στο 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου [φώτο] [video]

 

Τελετή αποφοίτησης χθες βράδυ στο 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου και ανάμεικτα τα συναισθήματα  σε μαθητές και εκπαιδευτικούς που  ήταν παρόντες. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία της διευθύντριας κ Σαρανταυγά  Κωνσνταντίνας που ευχήθηκε στους σημερινούς αποφοίτους καλό κατευόδιο και ο λόγος μετά δόθηκε στον υποδιευθυντή κ  Βασίλη Μιχαηλίδη στον κ Γκόλια Γεώργιο, πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και στο τριμελές των μαθητών, δηλαδή στον πρόεδρο, αντιπρόεδρο και γραμματέα. Δεν ήταν λίγοι και οι απόφοιτοι που πήραν τον λόγο  να πουν κάτι, να ευχηθούν στους συμμαθητές τους.

Η βραδιά συνεχίστηκε με παρουσία φωτογραφικού υλικού απο την σχολική χρονιά που ολοκληρώθηκε και μετά μια ομάδα των αποφοίτων χόρεψε σε ρυθμούς τάνγκο, μπροστά στους γονείς και εκπαιδευτικούς. Η βραδιά έκλεισε με τραγούδια απο τον Κώστα Αβραμίδη, που για άλλη μια φορά γοήτευσε με την ωραία τπυ φωνή..

Η αλήθεια είναι οτι ήταν μια δύσκολη ημέρα η χθεσινή αφού πριν λίγες ώρες είχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα, αλλά αυτό δεν φάνηκε να πτόησε ιδιαίτερα τους περισσότερους αποφοίτους.

Τα φώτα χαμήλωσαν… η λιτή τελετή έλαβε τέλος και οι απόφοιτοι ….έδωσαν ραντεβού σε άλλο  νυχτερινό χώρο της πόλης για να συνεχίσουν την διασκέδασή τους….

…οι υπόλοιποι ραντεβού τον …Σεπτέμβρη, μια νεα χρονιά αρχίζει…

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων