«

»

Μαΐ 29

Ευχαριστήριο του Συλλόγου γονέων του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου για την συνάντηση του Erasmus+ eHAND

Πριν  λίγες  ημέρες  στο σχολείο μας, το 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου, φιλοξενήσαμε 44 μαθητές και εκπαιδευτικούς από 6 ευρωπαικές  χώρες, την Ιταλία, την Γαλλία, την Ρουμανία, την Εσθονία, την  Πορτογαλία και την Τουρκία, στα  πλαίσια του ευρωπαικού προγράμματος Erasmus+, eHAND.

Ήταν μια εβδομάδα  με αρκετές δραστηριότητες στα  πλαίσια του προγράμματος, που σχεδίασε η παιδαγωγική ομάδα του Erasmus+ του  σχολείου μας,  αλλά  και  ξεναγήσεις όπως στο Αρχαιολογικό Μουσείο, στον Όλυμπο, στο μουσείο της  Βεργίνας, αλλά και  ξενάγηση από τους  ίδιους τους μαθητές του σχολείου στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στα ιστορικά της μνημεία.

Τέλος, μεγάλη επιτυχία σημείωσε η τελετή λήξης της συνάντησης,  που οργάνωσαν οι ίδιοι οι μαθητές του σχολείου και οι γονείς τους. Ήταν μια εξαιρετική μουσική  βραδιά, που ενθουσίασε τους φιλοξενούμενούς  μας αλλά  και όσους παρευρεθήκαν  στην εκδήλωση.

Για την επιτυχία της συνάντησης  αυτής του Erasmus+ project eHAND, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη ν Δευτεροβάθμια Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Ωραιοκάστρου και τον πρόεδρό της κ Παντελή Πορφυριάδη, για την βοήθεια και στήριξη που παρείχε στο σχολείο , κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της συνάντησης.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  επιχειρήσεις  της  πόλης  που  βοήθησαν ώστε να  στεφθεί με επιτυχία η συνάντηση, όπως

  • Δια χειρός Αρέτου
  • Pizza della mamma
  • Chickin
  • Musses
  • Μουσική Σχολή Τομπαζης

Τέλος, να ευχαριστήσουμε το χορευτικό του πολιτιστικού συλλόγου Φίλιππους για την παρουσία του στην εκδήλωση.

Για τον σύλλογο γονέων του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου

Ο πρόεδρος

Γιώργος Γκόλιας

 

 

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων