«

»

Απρ 07

Εκπαιδευτική επίσκεψη των ομάδων περιβαλλοντικής και διαμεσολάβησης στον Βόλο

Το τριήμερο 23- 25 Μαρτίου πραγματτοποιήθηκε  εκπαιδευτική επίσκεψη των ομάδων περιβαλλοντικής (υπ. Χατζηγεωργίου Γ.) και διαμεσολάβησης (υπ. Αλεξάκης Χρ.) του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου στο Βόλο (παρά την αργία η συμμετοχή των μαθητών ήταν μεγάλη!). 

Το Αθανσάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο, ο Αρχαιολογικός χώρος Διμηνι, το Θέτρο Δημητριαδας, το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Τσαλαπάτα, οι Μηλιές με το Λαογραφικό Μουσείο και την εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών με την εντυπωσιακή κατασκευή της, τα Αμπελάκια (ο πρωτος συνεταιρισμός…), το Κεντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρυνίτσας, η πόλη του Βόλου αλλά και η συνάντηση με σχολείο του Βόλου, το 4ο Γυμνάσιο, που υλοποιεί πρόγραμμα εθελοντισμού (όπως και εμείς), η συζήτηση με μαθητές και εκπαιδευτικούς ήταν τα σημαντικότερα της επίσκεψης.
Να ευχαριστήσουμε  τις συναδέλφους του 4ου Γυμνασίου Βόλου που ήταν παρούσες στην συνάντηση και παρά την αργία της ημέρας δέχτηκαν να συναντηθούμε άλλα και να φέρουν  μαθητές του προγράμματος να συζητήσουν με τους δικούς μας, την κ Γάτσιου Αλεξάνδρα, την κ Ιωάννα Ηλιάδου (βουνό με βουνό δεν σμίγει Ιωάννα!!!μετά απο 30 χρόνια βρεθήκαμε τυχαία!!!), την κ Καραχρήστου Σταυρούλα, την κ Πεντίνα Ελένη και την κ Μόσιαλου Ελένη..
Την εκπαιδευτική επίσκεψη συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί Αλεξάκης Χρήστος, Γκαγκοπούλου Ανατολή και Χατζηγεωργίου Γιώργος και η διευθύντρια Σαρανταυγά Κωνσταντίνα

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων