Αρχείο ημέρας 9 Μαρτίου 2025

2ο ΓΕΛ

scheduleΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Από 12/11

ΤΡΑΠΕΖΑ τραπεζα θεμάτωνΘΕΜΑΤΩΝ
εξετάσεων Μαΐου-Ιουνίου

pen paper
ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ-ΥΛΗ
2024-2025

ψηφιακό φροντιστηριοΨΗΦΙΑΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ
για τη Γ’ Λυκείου

Επαρκής Φοίτηση – Απουσίες

ΝΕΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2024-2025

Απουσίες λόγω COVID (2023-24)

Απουσίες λόγω ιώσεων (2024-25)

line
.png
line

Καινοί Νόες

Μικρογραφία 1
Μάρτιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

“Άγχος και Εξετάσεις” μια παρέμβαση με τη βοήθεια του Κέντρου Πρόληψης “Δίολκος”

Την Πέμπτη 6 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας μια εξαιρετικά χρήσιμη παρέμβαση από τα μέλη της επιστημονικής ομάδας του Κέντρου Πρόληψης “Δίολκος” με θέμα “Άγχος και εξετάσεις”. Η δράση απευθυνόταν στους μαθητές της Γ’ Λυκείου και εστίασε στις αιτίες, τις μορφές εκδήλωσης και τους τρόπους διαχείρισης του άγχους, ειδικά ενόψει των Πανελλαδικών εξετάσεων. Μέσα από τη συζήτηση, οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις ανησυχίες τους, να ενημερωθούν για πρακτικές μεθόδους χαλάρωσης και να λάβουν πολύτιμες συμβουλές από τους ειδικούς.

Εισηγήτριες της παρέμβασης ήταν η κ. Αθηνά Γαϊτάνη, Κοινωνική Λειτουργός, και η κ. Μαρία-Θηρεσία Γιαβασόγλου, Ψυχολόγος, οι οποίες, μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα, προσέφεραν στήριξη στους μαθητές μας. Ευχαριστούμε θερμά την επιστημονική ομάδα του “Δίολκος”, και ιδιαιτέρως τις εισηγήτριες, για την υποστήριξή τους και τη συμβολή τους στην ενδυνάμωση των μαθητών και των μαθητριών μας.

Δράση Αγχος 2

Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή φοιτητών/ριών στη Σχολή Αξιωματικών και σπουδαστών/ριών στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας

Αφορά υποψηφίους Πανελλαδικών 2025

Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος οι προθεσμίες για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό εισαγωγής των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας έχουν ως εξής:

Η ηλεκτρονική υποβολή της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης συμμετοχής στην ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει ειδικά για το Διαγωνισμό, στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος, www.fireservice.gr, θα γίνεται από τη Δευτέρα 10-03-2025 έως και την Παρασκευή 14-03-2025. Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης, η υποβολή όλων των  δικαιολογητικών,  υποχρεωτικών (της παρ. 2 του ΚΕΦ.Γ΄ της προκήρυξης) και των κατά περίπτωση ειδικών κατηγοριών (της παρ. 3 του ΚΕΦ.Γ΄ της προκήρυξης), διεκπεραιώνεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, με σάρωση (σε μορφή PDF) και αποστολή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dikaiol@psnet.gr από την Τρίτη 11-03-2025 έως και τη Δευτέρα 17-03-2025.

Η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026 είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος: www.fireservice.gr.

Η προκήρυξη εδώ.        

Κάθε στιγμή μετράει!
Σχολικό ‘Ετος 2023-2024

ΦΩΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Καλώς ήρθατε στην Ιστοσελίδα του 2ου ΓΕΛ Κορίνθου. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν τη λειτουργία και τις δραστηριότητες του σχολείου.
Με εκτίμηση,
Η Διευθύντρια
Λουκία Πολυχρονίου

Επικοινωνία

vertical lineΤηλ: 27410 24454-2741029025
Φαξ: 2741024458
2lykkori@sch.gr

Τέρμα Ερμού
20131 Κόρινθος

Το κανάλι μας στο YouTube

medal

1η θέση για το σχολείο μας στους Σχολικούς Αγώνες ποδοσφαίρου Κορινθίας 2025 και πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος!

Μπράβο παιδιά! Συγχαρητήρια και στο γυμναστή μας κ. Κώστα Οικονόμου που τα προπόνησε!

line

European Radio Logo
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς