Θεατρική παράσταση: “Σουρη-αλιστικά Σατιρογραφήματα”

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η σατιρική θεατρική παράσταση “Σουρη-αλιστικά Σατιρογραφήματα” που για καιρό προετοίμαζε η θεατρική ομάδα του σχολείου μας και παρουσιάστηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Κιλκίς το πρωί της Παρασκευής, 11 π.μ.,  24 Απριλίου 2015.

WP_20150424_12_38_50_Pro

Κατέπληξε όλους το αποτέλεσμα που βγήκε μέσα από μια συλλογική προσπάθεια μαθητών/τριών και υπευθύνων εκπαιδευτικών, με πολύ προσωπικό κόπο και χρόνο εκτός ωρολογίου προγράμματος (απογεύματα και σαββατοκύριακα).

WP_20150424_12_39_32_Pro

Η κατάμεστη αίθουσα από μαθητές και επίσημους προσκεκλημένους  όπως τον Διευθυντή Β΄θμιας εκπαίδευσης, σχολικούς συμβούλους, εκπροσώπους του δήμου Κιλκίς και άλλων φορέων ξέσπασε σ’ ένα ενθουσιώδες χειροκρότημα και επευφημίες στο τέλος της παράστασης επιβραβεύοντας με τον καλύτερο τρόπο τους συντελεστές της παράστασης μαθητές-εκπαιδευτικούς-εθελοντές επαγγελματίες ( χορογράφους, κομμωτές κ.α.) που ανέβασαν μια θεατρική παράσταση με πολύ γέλιο, επίκαιρα μηνύματα και επαγγελματικές ερμηνείες.

WP_20150424_12_39_01_Pro

Η παρούσα ανάρτηση γίνεται έχοντας εικόνα μόνο από την πρώτη επίσημη παρουσίαση της παράστασης που έγινε το πρωί της Παρασκευής. Η παράσταση ξαναπαίχτηκε στις 8:30 μμ της ίδιας ημέρας, εντυπώσεις και φωτογραφίες της οποίας θα αναρτηθούν εν ευθέτω χρόνω.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τις μαθήτριες και τους μαθητές της παράστασης,  τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς: Λιαρετίδου Ελένη, Ιωαννίδου Γεωργία, Μπαδήλα Άννα και Βουζίκη Αντώνιο, καθώς και όλους εκείνους που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης!

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση