«

»

Απρ 06

Διενέργεια προσομοίωσης εξετάσεων Νεοελληνικής Γλώσσας

Διενεργήθηκε την Τετάρτη 1/4/2015, με μεγάλη επιτυχία, η προσομοίωση του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Τηρήθηκαν τα πρότυπα των Πανελλαδικών Εξετάσεων και υπήρξε μέριμνα και για την προφορική εξέταση των φυσικώς αδυνάτων μαθητών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύμβουλο Φιλολόγων Κιλκίς κ. Μανωλίδη για την αμέριστη ηθική του στήριξη, την Διεύθυνση του Λυκείου για την πολύτιμη βοήθεια στην οργάνωση και στην ομαλή υλοποίηση της δράσης και τους συναδέλφους, οι οποίοι επιδεικνύοντας σπάνια αλληλεγγύη, συνέδραμαν στην προσπάθεια. Ιδιαίτερως ευχαριστούμε τις φιλολόγους Κυριακίδου Παρθένα, Μαρκοπούλου Σοφία και Μεσίγκου Σοφία οι οποίες βοήθησαν ποικιλοτρόπως στην αρτιότητα της διαδικασίας. Όλοι αναγνωρίζουμε την σκοπιμότητα και την ωφελιμότητα τέτοιων δράσεων για την ολοκληρωμένη προετοιμασία των μαθητών.

Κυρίως, θέλουμε να συγχαρούμε τους μαθητές του Λυκείου για την προθυμία και τη συμμετοχή τους και να τους ευχηθούμε, εκ βάθους καρδίας, κάθε επιτυχία στις προσπάθειες τους.

Οι φιλόλογοι του 2ου ΓΕΛ

Εμμανουέλα Γαλεντέρη

Ελένη Λιαρετίδου

Αννα Μπαδήλα

Ευγενία Τσιουπλή

 

 

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων