Ανακοινώσεις

 

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων από το 2ο Λύκειο Φαρσάλων

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Λυκείου Φαρσάλων εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τη βοήθεια  των καθηγητών και την συμπαράσταση των οικογενειών τους. Αυτή η επιτυχία ήρθε με πολύ κόπο από τους ίδιους και πολλές θυσίες από τις οικογένειές τους. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία με τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσουν με την ίδια μεθοδικότητα και επιμονή την προσπάθεια επίτευξης των ακαδημαϊκών τους στόχων.

Αξίζουν  όμως πολλά συγχαρητήρια και σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν, ενώ προσπάθησαν, καθώς είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, ευκαιρία που σίγουρα θα τους δοθεί και στο μέλλον, αφού η ζωή τους επιφυλάσσει πολλές ευκαιρίες. Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους να έχετε πάντα επιτυχίες στη ζωή σας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ  ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ  Α΄ ΚΑΙ Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 22-5-2019 ΕΩΣ ΚΑΙ 17-06-2019 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑΞΗ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν οι γονείς ή οι Κηδεμόνες δεν μπορούν (δυσκολεύονται) να υποβάλλουν την Ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής των παιδιών τους μόνοι τους, είμαστε πρόθυμοι να τους βοηθήσουμε στο σχολείο.

Πρόγραμμα Ενδοσχολικών  Εξετάσεων Μαϊου- Ιουνίου 2019

 

 

 

Ημέρες και ώρες λειτουργίας του Σχολείου για τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο

 

Ενημερώνουμε ότι το Σχολείο το Καλοκαίρι θα είναι ανοιχτό κάθε Τρίτη τις ώρες από 9:00 – 13:00. Επίσης θα είναι ανοιχτό τις δύο επόμενες Δευτέρες, 9 και 16 Ιουλίου για να διευκολύνει τους υποψηφίους για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση στην υποβολή/τροποποίηση των μηχανογραφικών τους δελτίων, τις ίδιες ώρες (από 9:00 – 13:00).
Υπενθυμίζουμε ότι η 16η Ιουλίου είναι η τελευταία ημέρα υποβολής και οριστικοποίησης των μηχανογραφικών δελτίων. Αυτός είναι και ο λόγος που το σχολείο είναι ανοιχτό αυτήν την ημέρα!!

 

Διαδικασία υποβολής μηχανογραφικού δελτίου 2018

    Οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων          (Μ.Δ.) 2018 ξεκινούν από την Παρασκευή 22-6-2018 και                         ολοκληρώνονται την Δευτέρα 16-7-2018.