Βράβευση μαθήτριας σε διαγωνισμό δημιουργικής γραφής

ΓΡΑΦΗ

20230503 122027Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της μαθήτριας της Γ τάξης του Λυκείου Χορτιάτη, Ευλαμπίας Γκαντίνα στον διαγωνισμό δημιουργικής γραφής του 2ου Πρότυπου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης “Λευκός Πύργος” που διεξήχθη την 1η Απριλίου 2023. Έλαβε το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία της ποίησης το οποίο της απονεμήθηκε σε μια όμορφη εκδήλωση για τους συμμετέχοντες μαθητές, τους κηδεμόνες τους και τους εκπαιδευτικούς που έλαβε χώρα στις 2 Μαΐου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης.

Ο διαγωνισμός δημιουργικής γραφής διοργανώθηκε φέτος για 7η χρονιά από το 2ο Πρότυπο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης “Λευκός Πύργος” σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και συμμετέχουν σε αυτόν μαθητές Λυκείων της Θεσσαλονίκης με διηγήματα και ποιήματά τους. Στην εκδήλωση βράβευσης πραγματοποιήθηκε μαραθώνιος ανάγνωσης των έργων από τους ίδιους τους διακριθέντες μαθητές – λογοτέχνες.

Υπεύθυνη εκπαιδευτικός για τον συντονισμό των μαθητικών συμμετοχών από το Λύκειο Χορτιάτη στον διαγωνισμό ήταν η κα Δρίτσαρη Χρυσούλα. Θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτρια του Λυκείου μας για  την τιμητική αυτή διάκριση!

Αφήστε μια απάντηση