Στέλνω μια κάρτα στους υγειονομικούς

Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων, οι μαθητές και οι καθηγητές του σχολείου μας που συμμετέχουν στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Διεθνούς Αμνηστίας «Εγώ κι Εσύ Μαζί: Εκπαίδευση στα ανθρώπινα δικαιώματα», στο πλαίσιο της δράσης της 10η Δεκεμβρίου 2020 «Στέλνω μια κάρτα στους υγειονομικούς», αποφάσισαν να δημιουργήσουν και να στείλουν τις δικές τους κάρτες στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων της περιοχής.

Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για αυτούς τους αφανείς ήρωες που επιδεικνύουν καθημερινά ανθρωπιά και ανιδιοτέλεια, θέτοντας τον ίδιο τους τον εαυτό σε κίνδυνο. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, οι γιατροί και οι νοσηλευτές πολεμούν τον αόρατο εχθρό και προσπαθούν να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Πολλοί από αυτούς θα περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα μακριά από τους αγαπημένους τους, ώστε εμείς να είμαστε με τις οικογένειες μας.

Για αυτόν τον λόγο, είναι χρέος μας να δείξουμε αλληλεγγύη σε αυτούς τους συνανθρώπους μας και να παραμείνουμε στο σπίτι, ώστε κάποια στιγμή να μπορέσουν και αυτοί να επιστρέψουν στο δικό τους.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Μπορείτε να δείτε τις κάρτες που δημιούργησαν οι μαθητές μας στο σύνδεσμο: ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ και το αντίστοιχο ΒΙΝΤΕΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΖΙ.

Αφήστε μια απάντηση