Feed
Άρθρα
Σχόλια
     Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
   θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο σχολείο μας , με απόφαση του υπουργείου παιδείας, θα παρέχονται ψυχολογικές υπηρεσίες από την Ψυχολόγο κ. Ειρήνη Γιαννακοπούλου, η οποία  θα βρίσκεται στο χώρο του σχολείου κάθε Πέμπτη από τις 9.00 έως τις 14.00.
Θα μπορείτε να απευθύνεστε στην ψυχολόγο του σχολείου μας  προκειμένου να συζητήσετε  θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τα παιδιά σας, όπως άγχος, κατάθλιψη, δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις, προβλήματα συμπεριφοράς και συγκρούσεις,  δυσκολία προσαρμογής στο σχολείο, σχολικό άγχος, σχολική άρνηση κλπ.
Επίσης, μπορείτε να απευθύνεστε για δυσκολίες που μπορεί να προκύπτουν στη ζωή της  οικογένειας,  όπως συγκρούσεις, διαζύγιο κ.α., για υποστήριξη προκειμένου να αντιμετωπίσετε ένα ψυχοτραυματικό γεγονός, όπως πένθος, ασθένεια κ.α., καθώς και για άλλες δυσκολίες που μπορεί να νιώθει ένας γονιός ότι εμποδίζουν την αποτελεσματική άσκηση του γονεϊκού του ρόλου.
Για την επικοινωνία του ίδιου του εφήβου με την ψυχολόγο μας, χρειάζεται η έγγραφη συγκατάθεση του γονέα/κηδεμόνα. Προκειμένου να κανονίσετε συνάντηση με την κ. Ειρήνη Γιαννακοπούλου μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 2ο ΓΕΛ Αλίμου ή να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική της διεύθυνση  eiringiann@sch.gr
             Ο  Διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Αλίμου
                  Αναστασόπουλος Διονύσης
Ο ρόλος του ψυχολόγου στο σχολείο
Μήνυμα της ψυχολόγου κας Ειρήνη Γιαννακοπούλου, Ψυχολόγου, Msc Κοινωνικής και Κλινικής Ψυχολογίας
ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΓΟΝΕΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων