Feed
Άρθρα
Σχόλια
       Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας επιμορφωτικό σεμινάριο των εκπαιδευτικών της Δ΄Αθήνας με θέμα  «Πνευματική Ιδιοκτησία και Συγγενικά Δικαιώματα: Εφαρμογή στην εκπαίδευση και τις νέες τεχνολογίες» με συνδιοργανωτές τον Οργανισμό Προστασίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) και τη Διεύθυνση ΔΕ Δ΄ Αθήνας δια της υπευθύνου του τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων, κ. Γιακουμάτου Τερέζας.
Το σεμινάριο είχε σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών σχετικά με τη σημασία της πνευματικής ιδιοκτησίας στη σύγχρονη κοινωνία και τον ρόλο της ως καθοριστικού παράγοντα για την προώθηση της δημιουργικότητας και του πολιτισμού.
Συζητήθηκαν επίσης οι εφαρμογές της πνευματικής ιδιοκτησίας στην εκπαίδευση και στις νέες τεχνολογίες.
Ομιλήτριες ήταν η κ. Μαρία Σινανίδου, Δικηγόρος – Επιστημονική Συνεργάτιδα ΟΠΙ, η κ. Εύα Μουστάκα, Νομικός ΟΠΙ, η κ. Εύα Κοκκίνου, Προϊσταμένη τμήματος Πληροφόρησης ΟΠΙ.
Επίσης έκανε ουσιαστική και γόνιμη παρέμβαση επί των συζητούμενων η ερμηνεύτρια, κ. Αναστασία Μουτσάτσου, Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης «Ερατώ».
      Δείτε και στην ιστοσελίδα του ΟΠΙ  

          Από αριστερά προς τα δεξιά: Η κυρία Μαρία Σινανίδου, Επιστημονική Συνεργάτης ΟΠΙ, Certified Mediation Advocate, η κυρία Αναστασία Μουτσάτσου, ερμηνεύτρια – αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης ‘ ΕΡΑΤΩ’, η κυρία Εύα Κοκκίνου, Προϊσταμένη Τμήματος Πληροφόρησης ΟΠΙ’, η κυρία Εύα Μουστάκα, Νομικός ΟΠΙ, η κυρία Σταματίνα Ρομποτή, Διευθύντρια 2ου ΓΕΛ Αλίμου και η κυρία Τερέζα Γιακουμάτου, Υπεύθυνη Πολιτιστικών θεμάτων Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων