Feed
Άρθρα
Σχόλια

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αλίμου και το Μουσικό Σχολείο Αλίμου, σας προσκαλούν στην Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας “NOSTOS” το Σάββατο 17 Ιούνη 2023 και ώρα 20.30 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για το κοινό.

Η συμφωνική ορχήστρα “Νόστος”, αποτελείται από 67 μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Αλίμου και με μαέστρο την κύριο Δημήτρη Αρβανιτίδη, καθηγητή του σχολείου μας, θα παρουσιάσει έργα της Ελένης Καραΐνδρου από ταινίες του Θ. Αγγελόπουλου (Τοπίο στην ομίχλη, Μελισσοκόμος, Το λιβάδι που δακρύζει, Ταξίδι στα Κύθηρα, Αιωνιότητα και μια μέρα) και της Τόνιας Μαρκετάκη ( Η τιμή της αγάπης) και μουσική από τη θεατρική παράσταση Ο γλάρος του Α. Τσέχωφ κλπ. καθώς και έργα κλασικού ρεπερτορίου (5η Συμφωνία L.V. Beethoven, D.Shostakovich, P.I.Tchaikovsky, C.Saint-Saens,  G.Bizet κ.ά.

Η ορχήστρα “Νόστος” έχει στο ιστορικό της επιτυχημένες συναυλίες τόσο στη χώρα μας (Ρόδος, Άργος, Ναύπλιο, Αρχαιολ. Μουσείο Αθηνών, Μουσείο Μπενάκη κ.α.) όσο και στο εξωτερικό (Βενετία, Ινσμπουργκ-2014,Μόναχο-2016, Στρασβούργο-2018, Σεράγεβο-2019, Ρωμαϊκή Αγορά Σαραγόσα-Απρίλιος 2023).

Η συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά πραγματοποιείται χάρη στην ευγενική χορηγία του ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά για την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστούμε επίσης για την υποστήριξη και την χορηγία επικοινωνίας το ΚΑΝΑΛΙ 1 του Πειραιά καθώς και το VIVA.GRγια την για την χορηγία της πλατφόρμας εκδόσεων των ΔΩΡΕΑΝ εισιτηρίων.

Για κρατήσεις εισιτηρίων ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.viva.gr/tickets/music/synaulia-orxistras-nostos-tou-msa/

NOSTOS 4

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων