Feed
Άρθρα
Σχόλια
        Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες 
To Σχολείο ανοίγει κανονικά την Δευτέρα 10 Μαίου 2021 και σας  ενημερώνουμε  για  το με αριθμό πρωτ. 50209/2021 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ) με Θέμα «Ενημέρωση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) από τον κορωνοϊό COVID – 19».
Επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση που χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία που αναγράφονται στις «Πληροφορίες» του εγγράφου.
Συνεχίζουν να ισχύουν όλα τα μέτρα πρόληψης, όπως:
— υποχρεωτική χρήση μάσκας
— διαφορετικά διαλείμματα
— σταθερές ομάδες μαθητών σε αθλήματα και άλλες δραστηριότητες
— χρήση αντισηπτικών
— σχολαστικοί καθαρισμοί
— τακτικοί αερισμοί των χώρων
— τα ειδικότερα μέτρα για προσαρμοσμένη λειτουργία κυλικείων, εργαστηρίων πληροφορικής, χρήσης μουσικών οργάνων κ.ά.
Στα παραπάνω, προστίθεται και το προληπτικό μέτρο του δωρεάν αυτοδιαγωνιστικού τεστ κορωνοϊού για μαθητές, εκπαιδευτικούς και λοιπό προσωπικό των σχολείων.
Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή προστασία και προφύλαξη τόσο για την εκπαιδευτική μας κοινότητα, όσο και για το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.
Προτεραιότητά μας είναι μαθητές και εκπαιδευτικοί να βρίσκονται στο σχολείο, στο φυσικό τους χώρο, με μέτρα πρόληψης και προστασίας.
Παρακαλούμε συζητείστε με τα παιδιά σας για τη χρήση μάσκας στο σχολείο, είναι θέμα:
ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ .
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Στο πλαίσιο της λήψης  μέτρων για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό COVID-19 σε χώρους εργασίας,  η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται,  μέσω  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο απαντάμε αυθημερόν είτε τηλεφωνικά είτε μέσω mail..
Όπου απαιτείται φυσική παρουσία των συναλλασσομένων και μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις η προσέλευση θα γίνεται υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού (ΔΙΔΑΔ/Φ.69/132/οικ.20413/3-11-20 Υπουργείο Εσωτερικών), το οποίο θα κλείνεται μέσω ηλεκτρ. ταχυδρομείου.
Κατά την προσέλευση του κοινού η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Τέλος η επικοινωνία με τους καθηγητές έχει ορισθεί κάθε Πέμπτη.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία.
Ο Δ/ντής
Διονύσης Αναστασόπουλος Δρ.
ΦΕΚ Β 1825_ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ
Ενημέρωση για την εφαρμογή self test

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων