Feed
Άρθρα
Σχόλια
      Σύμφωνα με την αριθμ. Φ.251/22933/Α5/26-02-2021 (Β’826) ΥΑ, οι απόφοιτοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ του έτους 2021, θα υποβάλουν την Αίτηση-Δήλωση από Δευτέρα 8 Μαρτίου έως Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 στο Λύκειο από το οποίο αποφοίτησαν ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους Λύκειο.
Ο υποψήφιος μπορεί να βρεί την  Αίτηση – Δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις  στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ και στην ιστοσελίδα του σχολείου μας. Η προθεσμία υποβολής της Αίτησης – Δήλωσης είναι Δευτέρα 8 Μαρτίου έως Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021.
Τονίζεται ότι δεν γίνεται δεκτή εκπρόθεσμη Αίτηση – Δήλωση ούτε εκπρόθεσμη διόρθωση αυτής.
Η Αίτηση-Δήλωση των αποφοίτων συνοδεύεται υποχρεωτικά από ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου απόλυσης σχολείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την επίδειξη ταυτότητας/διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου αποδεικτικού της ταυτοπροσωπίας τους, προκειμένου να ελεγχθεί η ορθή καταχώριση των στοιχείων. Επίσης ο απόφοιτος θα πρέπει να έχει μαζί του και τον κωδικό υποψηφίου (το Δελτίο Εξεταζομένου ή τη Βεβαίωση πρόσβασης).
Προσοχή! Οι υποψήφιοι θα πρέπει στο mail του σχολείου να εκδηλώσουν την επιθυμία τους για μετάβαση στη σχολική μονάδα για υποβολή της αίτησης δήλωσης και στη συνέχεια ο Διευθυντής με απαντητικό mail θα ορίσει ακριβή ώρα και ημέρα μετάβασης στο Λύκειο.
                        Από τη Διεύθυνση
Η εγκύκλιος
Το ΦΕΚ 826/2-3-2021 με την απόφαση
ΑΙΤΗΣΗ ΓΕΛ 2021 ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΕΛ ΜE ΜΟΥΣΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων