Feed
Άρθρα
Σχόλια
Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες
   Σας ενημερώνουμε, ότι ξεκινάει από σήμερα Τετάρτη 25/11/2020 η διαδικασία υποβολής  της Αίτησης – Δήλωσης (Α-Δ) υποψήφιων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Η προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης – Δήλωσης ορίζεται το χρονικό διάστημα από Τετάρτη 25 Νοεμβρίου έως και Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.
ΟΔΗΓΙΕΣ  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ
      1. Ο/Η υποψήφιος/α κατεβάζει και αποθηκεύει το αρχείο της Αίτησης –Δήλωσης στον υπολογιστή του
     2. Στη συνέχεια το συμπληρώνει με όποιο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου διαθέτει.
  1. Τέλος το αποστέλλει συμπληρωμένο (μόνο τα γκρι στοιχεία) ηλεκτρονικά (με e-mail), μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία 25-30 Νοεμβρίου 2020 στο Λύκειο.
Προσοχή!
Λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν φέτος, οι μαθητές θα υποβάλουν την Αίτηση –Δήλωση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(e-mail) στο email του σχολείου και συγκεκριμένα μόνο στο:                 2ogelalimou@gmail.com
Στο θέμα του μηνύματος θα αναγράφουν Αίτηση- Δήλωση του “Επώνυμο  Όνομα μαθητή”, “Προσανατολισμός
Αν κάποιος μαθητής δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στις πανελλαδικές εξετάσεις,  θα στείλει επίσης μήνυμα με το ίδιο θέμα όπου θα γράφει ότι δεν επιθυμεί να συμμετέχει στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Σας επισημαίνουμε ότι οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν ένα μόνο συγκεκριμένο επιστημονικό πεδίο, ανάλογα με την ομάδα προσανατολισμού.
Προσοχή στα παρακάτω:
Αν δεν είστε σίγουροι για τη συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καλύτερα να δηλώσετε, γιατί διαφορετικά αν αλλάξετε γνώμη δεν θα μπορείτε να συμμετέχετε. Το ίδιο ισχύει και για τα ειδικά μαθήματα.
Υποψήφιος/α που με την Αίτηση-Δήλωση δεν δήλωσε εξέταση σε ειδικό μάθημα, δεν θα μπορέσει να εξεταστεί σε αυτό, ενώ αν δήλωσε εξέταση σε ειδικό μάθημα και τελικά δεν εξεταστεί, απλώς θα αποκλειστεί από τα Τμήματα που απαιτούν εξέταση σε αυτό.
Αντίθετα, ο υποψήφιος για τα ΤΕΦΑΑ πρέπει να δηλώσει υποχρεωτικά το στοιχείο 19.γ)6) που εμφανίζεται στο έντυπο της Αίτησης Δήλωσης για να μπορέσει να υποβάλει σχετική αίτηση στις επιτροπές Υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας που θα πληροφορηθεί από το σχολείο του την περίοδο των εξετάσεων και να συμμετάσχει στα αγωνίσματα για τα ΤΕΦΑΑ.
Τέλος οι μαθητές που δεν έχουν ελληνική υπηκοότητα παρακαλούμε μαζί με την αίτηση να αποστείλουν ηλεκτρονικά και φωτοτυπία από επίσημο έγγραφο που έχει τα στοιχεία τους στα ελληνικά προκειμένου να ελεγχθεί η ορθότητα των στοιχείων.
                                      Εκ της Διευθύνσεως

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων