Feed
Άρθρα
Σχόλια
     Αγαπητοί Γονείς
Σας ενημερώνουμε, ότι την Παρασκευή 30.10.2020 συνήλθε το ” ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ” απαρτιζόμενο από τον Δ/ντή – το Σύλλογο Καθηγητών – το Σύλλογο Γονέων &ι Κηδεμόνων και το 15-μελές Συμβούλιο Μαθητών.
Αναλύθηκε  ο κανονισμός εσωτερικής λειτουργίας του Σχολείου σε όλα τα μέρη του(Φιλοσοφία του σχολείου,  προσέλευση – αποχώρηση μαθητών, παραμονή στο σχολικό χώρο, συμπεριφορά μαθητών, απουσίες, εξετάσεις, επαρκής φοίτηση, απαλλαγή μαθητών από την ενεργό συμμετοχή σε μαθήματα, καθήκοντα επιμελητών – απουσιολόγων- εξωδιδακτικές δραστηριότητες και σχολική ζωή, κάπνισμα, κινητά τηλέφωνα, ασκήσεις ετοιμότητας, συνεργασία Γονέων και Κηδεμόνων) και εκφράσθηκαν αντιρρήσεις από το 15-μελες στα σημεία χρήσης κινητού τηλεφώνου και καπνίσματος.
Ο Σύλλογος Καθηγητών και Σύλλογος Γονέων ενημέρωσε με σαφήνεια τους μαθητές, ότι Προεδρικά Διατάγματα και Υπουργικές Αποφάσεις  δεν μπορούν να μην τηρούνται, κατά την κείμενη Νομοθεσία: Φ25/103373/Δ1/22-6-2018 και Π.Δ104/1979(Α’ 23).
Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ είναι αναρτημένος  στην επίσημη ιστοσελίδα του 2ου Λυκείου Αλίμου, καθώς και στην Γραμματεία του Σχολείου, για να λάβετε γνώση.
Επίσης εξετάστε  το θέμα των καταλήψεων:
Άρθρο 168 – Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) – Διατάραξη της λειτουργίας Υπηρεσίας.
Όποιος εισέρχεται παράνομα σε χώρο δημόσιας υπηρεσίας ή υπηρεσίας τοπικής αυτοδιοίκησης ή νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου ή επιχείρησης κοινής ωφέλειας, ή παραμένει στους χώρους αυτούς και προκαλεί έτσι διακοπή ή σοβαρή διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της υπηρεσίας, τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία έτη.
Σημαντικό το Σχολείο να παραμένει ανοικτό για να δώσει φως στα όνειρα των παιδιών..
Τέλος σας παρακαλούμε για την επικοινωνία με την Σχολική Μονάδα (υπεύθυνοι Τμημάτων/Διεύθυνσης) για κάθε πρόβλημα,  ώστε να δίνουμε λύσεις.
Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής                                               Ο Σύλλογος Καθηγητών

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων