Feed
Άρθρα
Σχόλια

Ανακοίνωση

   Αγαπητά μας παιδιά, αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
   Eυχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία για όλους!
 Η παροχή υψηλής ποιότητας παιδείας στους μαθητές/ριες μας, η ενθάρρυνση, η ενίσχυση, φροντίδα με την παροχή γνώσεων, δεξιοτήτων, η διαμόρφωση υγιών στάσεων και αξιών, η ολόπλευρη ανάπτυξη των μαθητών/ριών σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες αποτελούν τους βασικούς στόχους του 2ου ΓΕΛ Αλίμου, μέσα σε συνθήκες ασφάλειας και αμοιβαίου σεβασμού.
 Το διδακτικό έτος φέτος ξεκινά μέσα σε ιδιαίτερες συνθήκες, έτσι βασική προτεραιότητα μας αποτελεί η προάσπιση της υγείας των μαθητών/ριών μας, καθώς και του ανθρωπίνου δυναμικού του σχολείου μας γενικότερα (εκπαιδευτικών και βοηθητικού προσωπικού). Για αυτό έχει γίνει ειδικός σχεδιασμός από το σχολείο μας και απαιτείται η συνεργασία όλων.
 Ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, 11.15 π.μ. στο χώρο του σχολείου (ώρα προσέλευσης μαθητών 08:15 π.μ.).
 Πριν τον αγιασμό οι μαθητές θα πάρουν το πρόγραμμα των επόμενων ημερών της εβδομάδας,  ενώ θα ακολουθήσει διανομή των σχολικών βιβλίων και ιατρικών μασκών στους μαθητές  και ξενάγηση των μαθητών της Α’ Λυκείου στους χώρους του σχολείου.
 Η αναμενόμενη ώρα αποχώρησης των μαθητών είναι περί τις 12.00 μ.μ.
               Από τη Διεύθυνση

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων