Feed
Άρθρα
Σχόλια
        Στις 13.12.2019 επισκέφθηκε το σχολείο μας ο κος Λιάντης Ηλίας, επιμορφωτής του ΚΕΕΛΠΝΟ ο οποίος ενημέρωσε τους μαθητές της Α΄τάξης του Λυκείου μας για θέματα που αφορούν τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και τους τρόπους αντισύλληψης και προστασίας.
Ο κ. Λιάντης αναφέρθηκε στα περισσότερα Σ.Μ.Ν. (σύφιλη, γονόρροια, AIDS, HPV, ηπατίτιδα Β και C, τριχομονάδες, απλός έρπητας κ.α.) τονίζοντας τους τρόπους μετάδοσης και τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσουν. Μίλησε ακόμα για τους τρόπους πρόληψης και προστασίας, τη σωστή χρήση του προφυλακτικού (αντρικό και γυναικείο) κα.
Στη διάρκεια της ομιλίας του απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των μαθητών, οι οποίοι έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον και συνέβαλαν στη δημιουργία μιας πολύ όμορφης και  ζεστής ατμόσφαιρας.
Ο κ. Λιάντης έχει μιλήσει κι άλλες φορές στο σχολείο μας και, όπως πάντα, με τον σαφή και προσιτό του λόγο και την ικανότητα επικοινωνίας με τους μαθητές, χωρίς να κινδυνολογεί κέρδισε το κοινό του και το διαφώτισε σχετικά με το συζητούμενο θέμα.
Για ακόμα μία φορά τον ευχαριστούμε πολύ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων