Feed
Άρθρα
Σχόλια
        Το Ινστιτούτο Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης (ΙΑΑΔΕΤ) του Εθνικού Αστεροσκοπείου της Αθήνας οργανώνει από 1- 3 Σεπτεμβρίου 2020, με ανανεωμένο πρόγραμμα, το Θερινό Σχολείο για μαθητές/τριες των Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων του Νομού Αττικής, με κεντρικό θέμα «Το Σύμπαν, και οι τελευταίες ανακαλύψεις». Σκοπός του Σχολείου αυτού είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών σε θέματα Αστροφυσικής, Διαστημικής και Περιβάλλοντος και η σύνδεσή τους με την Τεχνολογία και τον Πολιτισμό. Το Θερινό Σχολείο απευθύνεται σε μαθητές/τριες Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων του Νομού Αττικής και η συμμετοχή τους είναι προαιρετική.
Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να αποστείλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσω των σχολείων τους μέχρι τις 31 Μαΐου 2020 στην οργανωτική επιτροπή (προς Γραμματέα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, κυρία Ο. Κουμεντάκου, Λόφος Νυμφών – Θησείο, Τ.Θ. 20048 – Τ.Κ. 118 10 Αθήνα, email:ourania@noa.gr, τηλ. επικοινωνίας: 210-34.90.122).
Στην αίτηση πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του/της ενδιαφερόμενου/νης μαθητή/τριας, η τάξη και το σχολείο στο οποίο φοιτά, η διεύθυνση κατοικίας του/της και τα αντίστοιχα τηλέφωνά του/της και email. Επίσης, θα πρέπει να αναφέρεται η επίδοση του/της ενδιαφερόμενου/νης μαθητή/τριας στα Μαθηματικά, τη Φυσική και τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο και email) του αρμόδιου καθηγητή που προτείνει τους/τις μαθητές/τριες. Επιτροπή, η οποία θα αποτελείται από μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Θερινού Σχολείου, θα επιλέξει τους/τις μαθητές/τριες και στη συνέχεια θα ενημερώσει τα σχολεία.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματέα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, κυρία Ο. Κουμεντάκου, στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-34.90.122 για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΧΑΛΑΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων