«

»

Ιούλ 04

Γιορτή  αποφοίτησης έτους 2019

        Σε ατμόσφαιρα χαράς, αλλά και μεγάλης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η φετινή εκδήλωση του αποχαιρετισμού των μαθητών μας της Γ΄ τάξης την Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019.
Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, κ. Κατερίνα Φουρνοδαύλου. Ακολούθησε σύντομη ομιλία από την Διευθύντρια, κ. Ρομποτή Σταματία, στην οποία επαίνεσε τους μαθητές μας για το ήθος, την επίδοση , το ταλέντο τους σε ποικίλες δραστηριότητες, όπως τη μουσική, τον χορό, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τους ευχήθηκε ευόδωση των ονείρων τους και καλή τύχη στον νέο κύκλο της ζωής τους, που μόλις ανοίγει.
Στη συνέχεια οι μαθητές του σχολείου μας παρουσίασαν τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων, στα οποία συμμετείχαν. Οι μαθητές μας του προγράμματος «F1 in schools» – ομάδα Alimodynamics γνωστοποίησαν στους παρευρισκόμενους την τελευταία τους διάκριση με το βραβείο 2ης Νικήτριας Ομάδας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Formula 1, που τους εξασφαλίζει τη συμμετοχή στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό στο Αμπού Ντάμπι τον Νοέμβριο του 2019, σε συνεργασία με την ομάδα Alacrity της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής, τα μέλη της οποίας παρευρίσκονταν και παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση μας με τον Συντονιστή καθηγητή τους, κ. Στέλιο  Τσακουμάγκο.  
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με λαϊκό πρόγραμμα στο οποίο έπαιξαν ο καθηγητής του σχολείου μας, κ. Καλογεράκος Πέτρος και ο μουσικός κ. Καραγιάννης Γιώργος και τραγούδησαν οι μαθήτριες Αθηνά Κράτση, Πένυ Ζωϊτάκη και η μητέρα Ιωάννα Παπαϊωάννου. Η βραδιά μας διανθίστηκε με ροκ πρόγραμμα, στο οποίο έπαιξε ο μαθητής μας Παπακώστας Γιώργος αρμόνιο, τραγούδησε ο μαθητής Θανάσης Κωνσταντινίδης, χόρεψαν οι μαθήτριες Μιχαέλα Προύντζα, Μπούτσικα Ιωάννα, Μαρία Πριτσιόλα, Ελπίδα Σκαπέρα και ο μαθητής Γκούτσης Κώστας έπαιξε και χόρεψε αποσπώντας τα χειροκροτήματα και τον ενθουσιασμό του κοινού.
Ενθουσιαστική συμμετοχή με δημοτικούς χορούς και τραγούδια είχαν σχεδόν όλοι οι μαθητές μας σ΄ένα κλίμα μεγάλης ευφορίας, αλλά και συγκίνησης για τον αποχωρισμό από το σχολείο στο οποίο έζησαν τη χαρά, τη συγκίνηση, τη λύπη, τον ενθουσιασμό, το παιχνίδι, τη φιλία, τον έρωτα.
Όλα ήταν υπέροχα. Τα καθιερωμένα πλέον φαναράκια που ανεβαίνουν προς τον ουρανό στο χαμηλό φως της αυλής, τα όμορφα στολισμένα τραπέζια, τα εύγευστα φαγητά και γλυκά που ετοίμασαν οι κυρίες του Συλλόγου των γονέων του σχολείου μας συμπλήρωσαν μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα μέσα στην οποία όλα έμοιαζαν ονειρικά.
Ευχαριστούμε πολύ το Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας και ιδιαιτέρως τις κ. Κατερίνα Φουρνοδαύλου, κ. Πριτσιόρλα Δέσποινα, κ. Αντύπα Πόπη, κ. Καλέζου Κωνσταντίνα, κ. Γεωργοπούλου Αφροδίτη.
Ευχαριστούμε τη Σχολική Επιτροπή και τον Δήμο Αλίμου για την τεχνική υποστήριξη που μας παρείχε.
Ευχόμαστε στους μαθητές μας καλή πρόοδο, με δύναμη και ελπίδα ν΄ανοίξουν τα φτερά τους για νέους ορίζοντες.
                                                                         Ρομποτή  Σταματία- Διευθύντρια

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων