«

»

Ιούν 27

O μαθητής μας Παναγιώτης Νανούσης με υποτροφία στην Αμερική

        Ο μαθητής μας της Α’ τάξης, Παναγιώτης Νανούσης θα φοιτήσει για έναν χρόνο στην Αμερική με υποτροφία ,στα πλαίσια του προγράμματος FLEX.
To πρόγραμμα FLEX χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την κυβέρνηση των Η.Π.Α, υπό τη διαχείριση του Γραφείου Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Υποθέσεων (ECA) του Υπουργείου Εξωτερικών (US Department of State) των Η.Π.Α. Το πρόγραμμα προσφέρει υποτροφίες σε μαθητές που επιλέγονται μέσω διαγωνισμού, για να μείνουν ένα χρόνο στις Η.Π.Α, σε οικογένεια υποδοχής και να φοιτήσουν σε σχολείο εκεί. Με αυτό τον τρόπο το πρόγραμμα ενθαρρύνει την κατανόηση μεταξύ των πολιτών των Η.Π.Α και των πολιτών άλλων χωρών.
Το πρόγραμμα FLEX δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να μάθουν για τους ανθρώπους και την κουλτούρα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Οι συμμετέχοντες του FLEX επίσης είναι νέοι πρέσβεις και νέες πρέσβειρες που διδάσκουν στους Αμερικάνους τις κουλτούρες των χωρών τους. Πολλοί απόφοιτοι σπουδάζουν σε μεγάλα πανεπιστήμια μετά από την επιστροφή τους και αργότερα βρίσκουν ενδιαφέροντα επαγγέλματα στα οποία αξιοποιούν τις δεξιότητες που κέρδισαν κατά τη διαμονή τους στις Η.Π.Α.
Του ευχόμαστε καλές σπουδές και τον περιμένουμε πλούσιο σε γνώσεις και εμπειρίες!
Η Διευθύντρια και οι καθηγητές του
Δείτε την επιστολή έγκρισης της υποτροφίας του:
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων